Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Silvie Žižková

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 225193
Elektřina 230 V
Datum vložení před měsícem
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 122 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme předprodej stavebního pozemku o velikosti 1122 m2, nacházející se v obci Tuchlovice, vzdálené 8 km západně od Kladna, 7 km východně od Nového Strašecí a cca 20 min. po D6 od Prahy (exit 25 Kačice 3 km).
Jedná se o pozemek parc. č. 2411/4, kde je schválena žádost o společné povolení na prodloužení komunikace a sítí (obecní vodovod, tlaková kanalizace). Realizace proběhne v nejbližší době a je součástí prodejní ceny.
Elektřina je již na pozemku zavedena.
Na pozemku lze postavit 1 RD o 1 bytové jednotce, max. o 2 NP a obyt. podkroví, zastavitelná plocha je 30 %, výška stavby max. 9 m.
Tuchlovice jsou malebnou obcí s vynikající občanskou vybaveností. Je zde MŠ, ZŠ, zdravotní středisko s lékaři pro dospělé i děti a dorost, stomatologická ordinace, lékárna, OÚ, obecní knihovna, pošta, dům s pečovatelskou službou, restaurace, hotely, hospody, cukrárna a kavárna, zmrzlinárna, síť obchodů, Dům služeb (kadeřnictví, manikúra, pedikúra, masáže), plavecký bazén a sauna, sportovní areál, tenisové a volejbalové kurty, dětská hřiště, fotbalové hřiště, letní kino, cyklostezka.
Dopravní obslužnost je zajišťována pravidelnými spoji BUS: Kladno cca 15 min (linky 600, 625 a další); Praha cca 30 min (linky 304, 619, 415, 618, 305, 600 a další).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon