Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 000 Kč

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tereza Loníčková

10 984 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 2675
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 1 092 m²

Popis nemovitosti

Chcete si splnit o vlastním bydlení na kopci s krásným výhledem na okolní přírodu? Toužíte po klidu, čerstvém vzduchu, soukromí a nestavět v satelitu? Máme pro Vás ideální místo, kde si můžete vybudovat své vlastní útočiště v souladu s přírodou a užívat si klidného venkovského života.

Na okraji obce Radíkov, nacházející se v Oderských vrších, kde Vás obklopují všudypřítomné lesy a malebné kopce, Vám nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení. Pozemek má tvar téměř pravidelného obdélníku s celkovou výměrou 1092 m2 (parcela č. 1113/1 - 991 m2, parcela č. 1113/4 - 101 m2). Dle územního plánu je pozemek určen pro zástavbu bydlení - rodinný dům. V galerii si můžete prohlédnout možné varianty výstavby.
Velkou výhodou jsou již zbudované přípojky - kanalizační, vodovodní (napojena na obecní vodovod), plynovodní i elektrická. Můžete si tedy vybrat jaký zdroj energie chcete právě preferovat.

Výborná dopravní dostupnost - ve vzdálenosti 7 km jižně od Radíkova leží město Hranice, 3 km na dálnici D1 i pravidelná autobusová linka. V Radíkově se nachází smíšené zboží, fotbalové a golfové hřiště Golf Club Radíkov jehož dráhy jsou nenásilně zakomponovány do původní krajiny a plně danou krajinu respektují a mnoho dalších možností sportovního vyžití - kola, pěší turistika, houbaření, myslivost nebo v zimním období běžky. Pokud máte raději kulturu a historii, navštivte některé z muzeí nebo hradů, které se nachází v blízkosti, např. hrádek Kunzov, který prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která mu navrátila jeho původní vzhled. Můžete zde načerpejte ztracenou energii a nechat se hýčkat v jejich wellness.
Občanská vybavenost je také zajištěna - v nedaleké obci Hrabůvka naleznete mateřskou školu, základní školu, autoservis, potraviny, hostinec, hasičský sbor a samostatný obecní úřad.

Pokud vás nabídka oslovila, kontaktujte mne, ráda Vám pozemek ukážu i poskytnu další informace.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tereza Loníčková
Tereza Loníčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tereza Loníčková
Tereza Loníčková
Telefon zobrazit telefon