Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 883 800 Kč

  • 6 200 Kč za m²
  • vč. poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Rikl

24 953 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 23
Plocha pozemku 949 m²
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 949 m²
Plocha celková 949 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka stavebních pozemků s dechberoucím výhledem na dominantu východních Čech – Kunětickou horu. Využijte jedinečnou příležitost získat jeden z 12-ti rovinatých pozemků za letní cenu, v malebné obci Ráby, která se nachází přímo na úpatí této majestátní hory, pouhých 5 km od centra Pardubic. Objevte ideální místo pro klidný a spokojený život v srdci přírody. Celková výměra pozemku, označeného č. 3 je 949 m2.
Pozemky jsou již rozparcelované a jejich výměra se pohybuje od 981 m2 do 1.587 m2. Každý z nich má již vybudované přípojky na inženýrské sítě (elektřina, tlaková kanalizace a vodovod), což Vám ušetří spoustu starostí a nákladů. Přístup k pozemkům zajišťuje nově vybudovaná komunikace s veřejným osvětlením a odstavným parkovištěm přímo před Vaším budoucím domem.
Okolí obce Ráby je rájem pro milovníky aktivního životního stylu. Region je protkán sítí cyklostezek, turistických tras a stezek pro in-line bruslaře i jezdce na koních. V blízkosti se nachází několik jízdáren a rančů (Ranč pod Kuňkou, Andy West Ranch, Jezdecká společnost pod Kunětickou horou), kde můžete trávit volný čas a věnovat se svým koníčkům.
Pro rodiny s dětmi je připraven Pohádkový areál v nedalekém lesíku s unikátním muzeem perníku, které nadchne malé i velké návštěvníky. Golfový areál v obci Dříteč, vzdálený pouhých 5 km, poskytuje skvělé zázemí pro golfové nadšence.
Nenechte si ujít tuto skvělou investiční příležitost a zajistěte si svůj vysněný domov v této atraktivní lokalitě. Jako bonus Vám nabízím zajištění výhodného financování s nejlepší úrokovou sazbou na trhu. Využijte mých služeb a zbavte se starostí s papírováním. Kontaktujte mě ještě dnes a udělejte první krok k Vašemu novému domovu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Rikl

Nemovitost nabízí

 Ilona Rikl
Ilona Rikl
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit