Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

24 950 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Silvie Žižková

105 812 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 225121
Plocha pozemku 8 200 m²
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 1 370 m²

Popis nemovitosti

Bidli nabízí ve výhradním zastoupení majitele na prodej pozemek o velikosti 8 200 m2, nacházející se v lukrativní lokalitě severní části Prahy 8 - Dolní Chabry, obklopené krásnou přírodou, v blízkosti chráněné Draháňské rokle.
Na oploceném pozemku se nachází původní stavba (RD určený ke kompletní rekonstrukci, případně k demolici), garáž a menší jezírko.
Dle územního plánu se jedná o pozemek z části
plochy OB (čistě obytné, 1700 m2), PS (sady, zahrady a vinice, 5.400 m2) a VOP (vodní toky a plochy, 1.100 m2).
Na pozemku lze uskutečnit výstavbu rodinného domu či domu s 3 bytovými jednotkami, případně 3 řadové dvoupatrové domy s garážemi a předzahrádkami.
K pozemku náleží příjezdová cesta cca 50 m. Možnost napojení na inženýrské sítě cca 200 m. Sousedící pozemky jsou vedeny jako zahrádkářská osada - chatičky, některé jsou i trvale obývány. V blízkosti se nachází developerský projekt luxusních rodinných domů. Blízké okolí je ideálním místem pro relaxaci, je zde např. možnost zřízení biofarmy, mimoškolního zařízení pro děti a mládež, mateřské školy, ambulantní zdravotnická zařízení, zařízení sociálních služeb, malá ubytovací zařízení, církevní zařízení, vzdělávací kulturní zařízení, veterinární zařízení v rámci staveb pro bydlení, zahradnictví, doplňkové stavby pro chovatelství a pěstitelské činnosti, užitkové a okrasné zahrady a jiné.
Tato část Prahy 8 je známá a vyhledávaná přírodní lokalita pro turistiku a sport, zároveň však v dosahu MHD. V těsné blízkosti spojení BUS na metro "C" je velmi rychlé, cca 10 min. Jedná se o žádanou lokalitu s plnou občanskou vybaveností.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti