Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 449 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeňka Chládková

14 627 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Dálnice
Datum vložení 15. srpna 2024
Plocha užitná 884 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Plocha celková 884 m²
ID nemovitosti 16
Plocha pozemku 884 m²

Popis nemovitosti

Nechcete čekat na stavební povolení a zahájit hned stavbu ? Nabízíme jedinečnou příležitost k získání stavebního pozemku o výměře 884 m², situovaného na okraji obce Postupice, v klidné slepé ulici, obklopené malebnou přírodou.
Díky platnému stavebnímu povolení a kompletní projektové dokumentaci ušetříte čas a úsilí v dnešním složitém stavebním prostředí. Pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu a nabízí nádherný výhled do krajiny a klidné prostředí s minimem sousedů. Přesto máte na dosah veškerou občanskou vybavenost – školka, škola, lékaři, pošta a obchody.
Projekt je navržen na částečně podsklepený bungalov o dispozici 5+kk a užitné ploše 185 m². V 1. podzemním podlaží se nachází garáž, technická místnost, sklad a schodiště. V 1. nadzemním podlaží je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 4 pokoje, 2 koupelny a šatna. Topení je plánováno tepelným čerpadlem vzduch-voda.
Dostupnost je vynikající – autem, vlakem i autobusem se snadno dostanete do Benešova nebo Vlašimi. Do Prahy cesta trvá pouhých 40 minut.
Pokud máte zájem, rádi vám poskytneme projekt domu a umožníme úpravy podle vašich představ v rámci vydaného stavebního povolení. Naši odborníci vám také rádi pomohou s vyřízením hypotéky a doporučí stavební firmu pro realizaci vaší stavby.
Nezmeškejte tuto výjimečnou nabídku a začněte plánovat svůj nový domov ještě dnes.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeňka Chládková
Ing. Zdeňka Chládková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeňka Chládková
Ing. Zdeňka Chládková
Telefon zobrazit telefon