Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Adamčík

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 320782
Plocha pozemku 1 044 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 1 044 m²
Plocha celková 1 044 m²

Popis nemovitosti

Chcete mít vlastní dům, garáž, zahradu a trávit čas dle svých představ? Hledáte pozemek s výhledem do přírody? Potřebujete zůstat v perfektní dostupnosti města Orlová? Chápu Vás a mám pro Vás perfektní řešení!

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji velmi pěkný a dobře dostupný stavební pozemek s výměrou 1 044 m2 v části Horní Lutyně v Orlové. Pozemek se nachází na krásném klidném místě v blízkosti stromů a zeleně s velmi dobrou dostupností do centra obce i do okolních měst. Uvedená výměra je výměra pouze pozemku bez příjezdové komunikace.

Orlová aktuálně představuje zajímavou lokalitu, a to díky kombinaci kompletní občanské vybavenosti se službami s výbornou dostupností do Ostravy, Havířova a Bohumína. Koupí pozemku získáte zajímavou investici a možnost realizace bydlení dle svých představ. Pozemek je dobře orientovaný, hezky chráněný a slunný. Výhodou pro budoucí výstavbu je určitě blízké centrum města v kombinaci s pohodlím ve vlastním v rodinném domě. Pozemek se nachází v mírném svahu a sousedí s lesíkem a dalšími RD z toho jsou 2 budoucí sousední novostavby. U pozemku je vodovodní řád i elektřina, odpady budou řešeny ČOV.

Přístup na pozemek je ošetřen věcným břemenem. Pozemek lze financovat hypotéčním úvěrem. Bližší informace Vám sdělím při osobním setkání nebo telefonicky. Rád Vám pomůžu s vyřízením financování, a výstavbou. Stačí udělat 1? krok, a to kontaktovat mne!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon