Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 200 000 Kč

  • 1 436 Kč za m²
  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Motyka

9 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 2006
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 1 532 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o výměře 1532 m2, který se nachází na klidném okraji malebné obce Liptál, v srdci Hostýnsko-vsetínské hornatiny.
Pozemek nabízí nejen krásný výhled na obec, ale také na okolní kopce, a poskytuje tak ideální místo pro ty, kteří hledají bydlení obklopené přírodou a klidem. Mírný sklon parcely a její obdélníkový tvar (cca 23 x 62 m) umožňují snadnou realizaci rodinného domu podle vašich představ.

Pozemek je veden v územním plánu jako plocha pro individuální bydlení (BI). Inženýrské sítě – elektřina, plyn i vodovod – se nacházejí na hranici pozemku u příjezdové cesty. Kanalizace je vzdálená cca 30 metrů od pozemku. Svažitý terén a nadmořská výška 444 m n. m. dodávají místu příjemnou atmosféru, kde můžete naplno vychutnat klid venkova a čerstvý vzduch, přičemž nebudete ztrácet kontakt s civilizací.

Liptál je vybaven základní občanskou vybaveností, jako jsou škola, obchody a zdravotní středisko. Jeho strategická poloha umožňuje rychlou dostupnost do Vsetína (11 km), Vizovic (17 km) a Zlína (30 km), kde najdete vše potřebné pro moderní život. Toto místo je ideální pro ty, kteří touží po harmonii mezi přírodou a pohodlným bydlením.

Pokud hledáte místo, kde si můžete vybudovat domov v klidné přírodní lokalitě s dobrou dostupností, neváhejte nás kontaktovat.

V případě, že Vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo upřednostnit případnou výhodnější nabídku.

Radek Motyka & Explicit reality

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Motyka
Radek Motyka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Motyka
Radek Motyka
Telefon zobrazit telefon