Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

14 500 000 Kč

  • 15 010 Kč za m²
  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Marek Izera

63 625 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 966 m²
Elektřina 400 V
ID nemovitosti 750
Plocha užitná 966 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení 21. září 2023

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek v nesmírně populární a žádané lokalitě Zdiměřice (část obce Jesenice). Rovinatý pozemek o velikosti 966 m2 má pravidelný obdélníkový tvar se skosením u vjezdu na pozemek.
Tento pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přátelské prostředí mimo ruch města, ale potřebují nebo chtějí být dostatečně blízko Prahy. Skvělá dopravní dostupnost Prahy v kombinaci s dobrou občanskou vybaveností činí ze Zdiměřic jednu z nejatraktivnějších lokalit pro bydlení. Stavební parcely se zde dostávají do nabídky jen ojediněle.
Pozemek je kompletně zasíťovaný včetně kanalizace, která je v těchto místech gravitační bez nutnosti přečerpávání. Elektroměrový sloupek je umístěn na hranici se sousedním pozemkem. Pozemek je oplocen s výjimkou společné hranice se sousedním stavebním pozemkem. K vjezdové bráně na pozemek vede obecní cesta s perfektním asfaltovým povrchem. Tato komunikace je pro automobily slepá a končí u pozemku.
Ať už si představujete prostorný rodinný dům nebo jen přízemní bungalov, tento pozemek vám nabízí volnost přizpůsobit své bydlení přesně vašim představám. Využijte své kreativity a vytvořte si útulný domov.
Ve velmi klidné lokalitě se zástavbou rodinných domů si můžete užívat procházky, cyklistiku nebo relaxaci. Pro sport můžete využít celou řadu místních sportovišť. Pro rodiny s dětmi je naprosto neocenitelná místní školka a nová moderní základní škola. Tato obec je pro život ideálním místem.
Využijte této skvělé příležitosti a začněte plánovat svou budoucnost ještě dnes! Kontaktujte nás a získejte tento stavební pozemek. Užijte si pohodu a jedinečnou atmosféru tohoto místa.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku pozemku nebo osobní schůzku. Rádi Vám poskytneme více informací. Ty také najdete na našem webu osmitz-izera.cz. Majitel si vyhrazuje možnost úpravy ceny.
Na osobní setkání se těší
Alexandra a Marek

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Izera
Mgr. Marek Izera
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marek Izera
Mgr. Marek Izera
zobrazit telefon