Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 390 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Pitřík

10 136 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
ID nemovitosti 224717
Elektřina 230 V
Datum vložení před 11 dny
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 913 m²

Popis nemovitosti

Jste nároční a hledáte perfektní místo pro rodinný život? Plánujete výstavbu rodinného domu a požadujete pozemek bez závad či otazníků? Sníte o poklidném bydlení v okrajové části obce s pěkným výhledem na okolní krajinu? Pokud jste odpověděli ano, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o výměře 913 m2 v okrajové části Horních Domaslavic. Pozemek je rovinatý a nachází se na konci slepé ulice. Dle platného územního plánu je pozemek součástí plochy Smíšené obytné a je určen k výstavbě rodinného domu o max. 2 NP a obytném podkroví. Koeficient zastavitelnosti pozemku je 30%, bez obav se zde tedy vejde i Váš vysněný dům. Pozemek je výborně přístupný z veřejné komunikace, na hranici pozemku se nachází vodovod a o přípojku elektřiny již bylo zažádáno.
Jedinečnost lokality tvoří nezapomenutelná vesnická atmosféra a všudypřítomný klid. Pokud se budeme bavit o občanské vybavenosti, v blízkosti najdeme hned 2 autobusové zastávky a kratší procházkou či pár minutami jízdy autem dorazíme do centra obce, kde na nás čeká pošta, potraviny nebo třeba restaurace. V těsné blízkosti se nachází vodní nádrž Žermanice, na své si tak jistě přijdou také milovníci vodních radovánek. Za zmínku v neposlední řadě stojí také výborná dostupnost do Frýdku-Místku, Třince nebo Českého Těšína.
Součásti nabídky je také možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokem 2,39% p. a. a fixací do roku 2030.
Tenhle pozemek má zkrátka vše, co potřebujete k velmi příjemnému bydlení. Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon