Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 500 000 Kč

19 746 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Příjezdy Nezpevněný
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 222382
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Datum vložení před 24 dny

Popis nemovitosti

Hledáte to pravé místo pro poklidný život? Sníte o rodinném domku s nadstandardní zahradou? Láká Vás bydlení v okrajové části obce s perfektní dostupností do větších měst? Pokud jste odpověděli ano, pak je tato nabídka přesně tím, co hledáte!

Nabízíme Vám ke koupi soubor pozemků o celkové výměře 8038 m2 v Dolních Domaslavicích. Soubor sestává z celkem 3537 m2 pozemku určeného pro bydlení v rodinných domech a 4501 m2 zemědělské půdy, společně pozemky tvoří jeden rovinatý funkční celek. Ať už chcete velkou zahradu nebo dostatek prostoru pro dvě stavby, jistě nebudete zklamaní. Nemovitost je přístupná z veřejné komunikace, inženýrské sítě (vody, plyn) jsou na hranici pozemku a k dispozici je již připravená přípojka elektřiny. Platný územní plán udává koeficient zastavitelnosti pozemků 40%.
Jedinečnost lokality tvoří nezapomenutelná vesnická atmosféra a všudypřítomný klid. Pokud se budeme bavit o občanské vybavenosti, v blízkosti najdeme hned 3 autobusové zastávky a kratší procházkou dorazíme do centra obce, kde na nás čeká pošta, potraviny nebo třeba restaurace. V těsné blízkosti se nachází vodní nádrž Žermanice, na své si tak jistě přijdou také milovníci vodních radovánek. Za zmínku v neposlední řadě stojí také více než uspokojivá dostupnost do Frýdku-Místku, Třince nebo Českého Těšína.
Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací. Budu se těšit na osobní prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right