Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Pavlas

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 1053
Plocha celková 42 971 m²
Datum vložení 27. května 2024
Plocha pozemku 42 971 m²
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Investiční příležitost v Chlumu u Třeboně

Hledáte skvělou investici pro vybudování domu pro seniory, penzionu nebo rodinného domu? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Prodáváme stavební pozemek o výměře cca 1100 m² se sadem o rozloze 1300 m² a 4 hektary pozemků s vlastním rybníkem.

Tento pozemek se nachází v platném územním plánu Chlumu u Třeboně a je určen pro plochu bydlení. To znamená, že zde můžete postavit rodinný dům, dům pro seniory nebo dům s pečovatelskou službou s malometrážními byty. Zastavitelnost činí 35 % a je možné postavit dvě nadzemní podlaží plus obytné podkroví.

Navíc plocha Bz34a zahrnuje zahrady s maximální zastavitelností 5 %. Zde je možné umístit soukromé zahrady, zahradní domky, lehké přístřešky, menší vodní plochy, chov domácích zvířat, včelíny a pěstování ovoce a zeleniny.

Pozemek se nachází v okrajové části města, kde už nikdy nebude žádná další výstavba, což zaručuje klid a soukromí. Přístup na pozemek je po obecní komunikaci.

Proč investovat v Chlumu u Třeboně? Chlum u Třeboně je malebná obec v Jihočeském kraji, známá svou nádhernou přírodou a bohatou historií. Leží v Třeboňské pánvi, která je ideální pro rekreaci a turistiku.

Tato lokalita je vyhledávaná pro letní rekreaci a klidné bydlení, což z ní činí ideální místo pro výstavbu domů pro seniory nebo penzionů. Přítomnost veškeré občanské vybavenosti a výborná dostupnost do větších měst jako Jindřichův Hradec a České Budějovice zvyšují atraktivitu této nabídky. Chlum u Třeboně se nachází v blízkosti rakouského města Litschau, což zvyšuje ekonomický potenciál této lokality.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost.

Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo prohlídku. Těšíme se, že vám můžu představit všechny výhody tohoto pozemku v jedinečné lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Pavlas
Jaroslav Pavlas
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Pavlas
Jaroslav Pavlas
Telefon zobrazit telefon