Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 835 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominika Kornová

12 023 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Ochrany omezení CHKO
Plocha celková 1 134 m²
ID nemovitosti 365721
Plocha pozemku 1 134 m²
Datum vložení 17. července 2024
Plocha užitná 1 134 m²

Popis nemovitosti

Pokud hledáte krásné a klidné místo, kde byste si rádi postavili svůj vysněný dům a zároveň byli jen pár minut od města, pak mám pro vás tuto jedinečnou nabídku prodeje souboru dvou pozemků k bydlení o celkové výměře 770 m2 a 1134 m2 společně s cestou v Heřmaničkách u Dobranova.
K prodeji vám tentokrát nabízím pozemek č. 2, kdy podle nového návrhu geometrického plánu k dělení parcel bude mít tento pozemek výměru 1134 m2. Dle územního plánu města Česká Lípa je zastavitelný obytnou zástavbou venkovského typu. K pozemku přiléhá zadní stranou louka o výměře 7083 m2 a je možné ji k pozemku následně dokoupit. Součástí prodeje je i budoucí příjezdová cesta (243 m2) mezi oběma stavebními pozemky, jenž bude ve společném vlastnictví nových majitelů. Oba stavební pozemky lze prodat i společně za výhodnější cenu. Celkem jde společně s cestou o 2147 m2.
K budoucí stavební parcele č. 2 je již přivedena elektřina na hranici pozemku, dokonce je tu vybudován i vrt na vodu a bylo vydáno stavební povolení na čističku odpadních vod, které ale již bohužel pozbylo platnosti.
Oba pozemky jsou rovinaté, na slunném místě a jsou přístupné z asfaltové komunikace vedoucí přes Heřmaničky. Kolem vede cyklistická stezka č. 3054 a nedaleko je také Heřmanický rybník. Autobusová zastávka je vzdálená 250 m. Pozemky spadají do CHKO Kokořínsko – Máchův kraj.
Pro lepší představu možností budoucí zástavby předkládáme vizualizaci možného řešení, kdy byla součástí prodeje i zadní louka, rozdělená k oběma pozemkům. Vizualizace slouží pouze jako inspirace. Budoucí podoba a případná povolení jsou plně v rukou nového majitele a k tomuto účelu kompetentních úřadů.
Nenechte si ujít toto krásné místo, kde najdete klid a pohodu slunných rán při kávě s pohledem na rozlehlé pastviny.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře a já se vám ozvu pro domluvení prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominika Kornová
Dominika Kornová
Telefon zobrazit telefon