Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 450 000 Kč

  • Uvedená cena je včetně právních služeb a provize RK s možností jednání o ceně v případě rychlosti a
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

40 077 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 1 923 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Plocha celková 1 923 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace, Žumpa, septik
ID nemovitosti 396643
Plocha pozemku 1 923 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji investiční nemovitost - stavební místo s potenciálem pro bytový dům, rodinné domy, vícegenerační rodinný dům s podnikáním, domov pro seniory apod. o celkové ploše 1923 m2 ve vynikající dostupnosti 15 minut měst Olomouce a Prostějova. Podle platného Územního plánu Bystročice je nemovitost součástí plochy SV - "plochy smíšené obytné venkovské":
Hlavní využití:
Bydlení v RD (včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím), případně staveb pro rodinnou rekreaci v rámci stávajících objektů, pozemky veřejných prostranství. Do ploch smíšených obytných lze zahrnout pouze pozemky staveb a zařízení, které provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení funkce bydlení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí tohoto území, které svým charakterem a kapacitou výrazněji (nad obvyklou míru v rámci dané plochy) nezvyšují dopravní zátěž v území.
Přípustné využití:
Pozemky RD nebo BD v plochách s ochranou před hlukem, činnosti a stavby související s bydlením, rodinnou rekreací v rámci stávajících objektů a jejich provozem - technické, rekreační a hospodářské zázemí (altány, zahradní kůlny, individuální garáže, bazény), související veřejná prostranství pozemky bez primárního hospodářského významu - zahrady užitkové i okrasné, dětská hřiště, související dopravní a technická infrastruktura a zařízení pro přímou obsluhu území (včetně parkování, individuální garáže, odstavné plochy), oplocení, zeleň sídelní (ochranná, doprovodná, estetická, izolační), malé vodní plochy, mobiliář, sochy, pomníky, odpočinkové plochy, protierozní opatření a retenční opatření.
Podmínečně přípustné využití: (po posouzení záměru)
zařízení občanské vybavenosti místního významu:
- zařízení pro maloobchod (do 500 m2 prodejní plochy)
- zařízení pro stravování, ubytování
- zařízení pro administrativu, služby
- zařízení zdravotnická a sociální péče místního významu
- kulturní zařízení místního významu
- nerušící výrobní služby
- menší církevní stavby
- podnikatelská činnost v rodinných domech, nerušivá výroba, skladování,
- výrobní služby
Podmínka využití: stavby a zařízení bez škodlivých projevů, které nenarušují a nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení, jsou slučitelné s bydlením a slouží zejména obyvatelům v takto vymezené ploše a nezvyšují dopravní zátěž v území.
Zemědělské hospodaření, zahrádkářská a pěstební činnost, chov domácích zvířat pro vlastní potřebu, stavby pro skladování produkce a potřeb malozemědělské výroby do 40 m2 jako doplňkové stavby. Podmínka využití: bez škodlivých projevů vůči okolnímu bydlení (hluk, zápach, znečištění ovzduší apod.).
Maximální výška zástavby RD – 2 NP, u dostaveb ve stávající zástavbě přizpůsobit měřítko stávajícím objektům, nadstavby stávajících jednopodlažních objektů max. o 1 podlaží. Koeficient zastavění u stávajících ploch - max. 0,5.
Pro další informace pište či volejte makléři nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat
Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat
Ing., Ing. arch. Bohuslav Kunat
Telefon zobrazit telefon