Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 790 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Viktor Klein

7 591 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 389845
Plocha pozemku 890 m²
Datum vložení 31. května 2024
Plocha užitná 890 m²
Plocha celková 890 m²

Popis nemovitosti

Pozemek 1570/2 a 1572/5 pro stavbu rodinného domu "RD02" o evidované výměře 890 m2 v blízkosti Karlových Varů a současně dobrým dosahem do Plzně.
Hledáte stavební pozemek pro stavbu rodinného domu a preferujete spíše klidné místo. Milujete kopcovitou krajinu, spoustu zeleně a lesů. Pak jste na správné adrese. Město Bečov nad Teplou se nachází v CHKO Slavkovský les. Má necelých 1000 obyvatel a po druhé světové válce stálo tak trochu bokem zájmu nových obyvatel. Po nuceném odsunu sudetských Němců se obec těžko vzpamatovávala a začala chátrat. Obrat k lepšímu trval dlouhá desetiletí, ale dnes na Vás čeká krásné a vyhledávané městečko. I díky jeho dominantě hradu a zámku Bečov, botanické zahradě, historickému centru sem každoročně zavítají turisté, milovníci zahrad i snoubenci, kteří se touží oddat na tomto romantickém místě. Dopravní obslužnost tu zajištují nejen autobusy, ale i pravidelné vlakové spoje do Karlových Varů. Jízda vlakem údolím řeky Teplé je sama o sobě zážitkem a než dojedete do Karlových Varů vzdálenost přibližně 25km, budete míjet krásné golfové hřiště v Cihelnách i vodní nádrž Březová, kterou si oblíbili zejména rybáři. Výletních míst je tu mnoho a tak nesmíme zapomenout na Mariánské Lázně, Klášter premonstrátů v Teplé, hradní město Loket a mnohé další. V obci je pošta, základní škola, obchody i restaurace.
Ale vraťme se k nabízeným pozemkům. Jsou dva v těsném sousedství. Pozemky se dají nabízet jednotlivě i sloučeně. Jeden má výměr 820 m2 a druhý 890 m2. K oběma vede přístupová cesta, kanalizace je v bezprostřední blízkosti, voda i elektřina taktéž. Pozemky mají svažitý sklon. K dispozici je schválená projektová dokumentace a předáme i kontakt na stavební dozor, který pro majitelku zajišťoval vše potřebné pro výstavbu.
Prohlédněte si ARCHITEKTONICKOU STUDII k nabízeným pozemkům. Dýchne na Vás klid a pohoda.

Výhody:
- schválená projektová dokumentace, díky které nebudete ztrácet čas
- malé městečko se základní obslužností
- klidné romantické místo
- příroda a výletní místa, Bečov leží v srdci CHKO Slavkovský les
- vlak i autobus
- Karlovy Vary cca 25 km s dobrým vlakovým spojením, Plzeň cca 60 km
- ke koupi jsou 2 pozemky vedle sebe, pro které byla naplánovaná stavba 2 rodinných domů

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Viktor Klein
Viktor Klein
Telefon zobrazit telefon