Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 600 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Mašková

36 472 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 55
Plocha pozemku 51 051 m²
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 51 051 m²
Plocha celková 51 051 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám rozsáhlý pozemek o velikosti 51 051 m² v klidné lokalitě obce Úhonice, Praha-západ. Tento pozemek je vedený jako orná půda, ale má za sebou historii bývalé pískovny. Loňský průzkum potvrdil, že na pozemku je stále dostatek písku, což poskytuje zajímavé možnosti dalšího využití. Po konzultaci s obcí by bylo možné navázat na těžební aktivity, ačkoliv to bude vyžadovat určité vyřízení povolení.

Pozemek leží v těsné blízkosti obce a má snadný přístup z obecní silnice, což usnadňuje logistiku bez nutnosti budovat příjezdovou cestu.

Úhonice nabízí nejen klidné prostředí, ale i skvělou dostupnost do Prahy, a to jak autem, tak autobusem č. 307 ze Zličína. V obci je dobrá občanská vybavenost, což dělá z této lokality atraktivní místo jak pro investici, tak pro další využití.

Pokud Vás tento pozemek zaujal a hledáte jedinečnou příležitost s potenciálem do budoucna, ozvěte se nám. Naši finanční specialisté Vám rádi pomohou s nalezením nejlepšího řešení pro financování. Těšíme se na Vaše zavolání!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Mašková
Hana Mašková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Mašková
Hana Mašková
Telefon zobrazit telefon