Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 890 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Šlosek

67 389 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 43228
Plocha pozemku 150 270 m²
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 150 270 m²
Plocha celková 150 270 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji jedinečný, ucelený, rozsáhlý soubor pozemků o celkové výměře 150.270 m² na okraji obce Nečín v okrese Příbram, pouze 16 km od Příbrami, 39 km od Prahy a 4 km od řeky Vltavy. V okolí Nečína se nachází zatopené lomy, které jsou ideálním místem pro koupání a rekreaci. Pozemky jsou rozděleny na: 91.847 m² orné půdy, 11.795 m² louky, 46.628 m² lesa.
Poloha této nemovitosti není pouze praktická, ale nabízí především výjimečnou příležitost variantně pro luxusní individuální projekt nebo pro investici s potenciálem v atraktivní krajině v blízkosti Slapské přehrady.
Investice do pozemku v této oblasti je zajímavá i vzhledem k tomu že změna UP je možná k jednání v části pod silnicí ( ZPF bonita třídy III. a IV., část ostatní plochy). Např. občanská vybavenost - stavby pro zemědělskou výrobu, farma, bio farma, výstavba nového rybníka s podporou dotace, stavby chatek do 40 m2, stavby pro účel rybaření a to vše v klidném panenském území.
Přes pozemek jde vodoteč, možnost napojení na el. energii v blízkosti pozemku, stávající vlastní sjezd z komunikace, součástí je i vlastní lesní plocha.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku tohoto objektu s velkým potenciálem. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Šlosek
Jaroslav Šlosek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Šlosek
Jaroslav Šlosek
Telefon zobrazit telefon