Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

400 000 Kč

  • 278 Kč za m²
  • Sleva v případě rychlého jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Bezděčík

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 911612
Plocha pozemku 1 440 m²
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní nabídku prodeje pozemku v malebné obci Lukov, nacházející se v okrese Zlín ve Zlínském kraji. Pozemek má rozlohu 1440 m2 a nachází se v klidném prostředí, obklopeném přírodou. V blízkosti se rozkládá krásné jezero - Lukovský horní rybník. Pod hrází horního rybníka je druhý - Lukovský dolní rybník.

Oba rybníky byly dříve vyhledávanou rekreační lokalitou, dnes jsou využívány hlavně k chovu ryb.
Horní rybník nyní prochází velkou revitalizací. Dno bylo vybagrováno a hráz zpevněna. Po napuštění budou vybudovány kolem obou rybníků lávky a chodníky, takže zde vznikne atraktivní vycházková trasa.

Pozemek není určen pro výstavbu trvalého bydlení, zde lze umístit jen dočasnou stavbu.
Lokalita je ideální pro ty, kteří hledají místo pro umístění mobil-home, tiny-house, rybářské chaty nebo podobného objektu. Elektrická přípojka, voda i kanalizace je dostupná na okraji pozemku. Příjezd vede po nezpevněné ale robustní cestě na okraji rybníka, nebo z druhé strany po pozemku prodávajícího, kde je na přístup zřízeno věcné břemeno.

Pozemek je nabízen za kupní cenu 400 000 CZK včetně provize RK a právních služeb. Při rychlém jednání bude poskytnuta sleva.

Tento pozemek představuje ideální investiční příležitost nebo místo pro rekreaci ve velmi žádané lokalitě. Nabízí bezkonkurenční kombinaci klidného prostředí, dostupnosti a rekreačních aktivit v nádherné přírodě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Bezděčík
Martin Bezděčík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Bezděčík
Martin Bezděčík
Telefon zobrazit telefon