Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

118 524 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Čermáková

Základní informace

ID nemovitosti 5784-1
Plocha celková 3 486 m²
Plocha užitná 3 486 m²
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 3 486 m²
Plocha zastavěná 3 486 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 3 486 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji pozemky do výlučného vlastnictví v katastrálním území Bystřice nad Olší v okrese Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj.

Konkrétně jsou pak k prodeji pozemky parc. č. 4545/1 a 5085/4 zapsané na LV 4726. Tyto jsou prodávány jako celek bez spoluvlastníků. Celková výměra je 3 486 m2 a většina je tvořena trvalým travním porostem - 3 360 m2.

Investice do půdy je zejména nyní v době nejistoty vyhledávanou cestou, jak uchránit peníze před inflací. Půda je komodita, která se nevyrábí a ubývá a proto její cena dlouhodobě roste. Stabilní růst ceny umožňuje zhodnotit vložené finanční prostředky a zároveň zabránit jejich znehodnocení. Investice je svou snadností a nízkou rizikovostí lákavá i pro méně zkušené investory.

Bystřice leží na hlavních dopravních tepnách ve vzdálenosti 5 km od města Třinec, na soutoku řek Olše, Hluchové a Kopytné. Ze všech stran obec obklopují táhlé, zaoblené beskydské vrchy.

Cena je včetně provize. Zahrnuje také zpracování administrativy a návrh kupní smlouvy. V případě dotazů nebo zájmu o koupi mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Čermáková
Lucie Čermáková
Telefon zobrazit telefon