Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Info o ceně u RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Yvona Válková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Montovaná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 10 042 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 10 042 m²
ID nemovitosti 3792
Plocha pozemku 10 042 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej skladového, kompletně oploceného areálu a okolních pozemků o celkové rozloze 29 048 m2. Parcelní číslo pozemku je 284, katastrální území Staré Město u Bruntálu. Tento žádaný areál leží v obci Staré Město u Bruntálu, cca 3 km od centra a přímo u hlavního tahu Bruntál-Jeseník, což z něj dělá velmi dobře situovaný prostor k rozsáhlejšímu podnikání. Jedná se o největší skladové prostory na Severní Moravě, které kdysi sloužily jako rezervní sklad brambor pro Moravskoslezský kraj, velkosklad výrobků firem a částečně i jako výrobní hala. Správní budova je přízemní, s kancelářemi a sociálním zařízením, u níž se nachází mostní váha (pro vážení nákladů s kamióny) - etalon 50 tun.
Skladová hala je rozdělena do do 12-ti kójí, spojených středovou manipulační chodbou, které je možno jakkoli upravit nebo propojit, což z tohoto prostoru dělá ideální investici pro společnost, která využívá této možností dopravy. Obvod skladové haly je betonový, střecha z pozinkovaného plechu. Cena okolních pozemků o rozloze 19 006m2 je součástí kupní ceny a náleží k areálu. Objekt má vlastní trafostanici a požární nádrž. Pro více informací kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Yvona Válková
Yvona Válková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Yvona Válková
Yvona Válková
Telefon zobrazit telefon