Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • + DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Štěpka

42 367 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 05568-1
Plocha pozemku 2 314 m²
Elektřina 400 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení 17. června 2024
Plocha užitná 834 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji komerční nemovitost s mnoha využitelnými možnostmi, která se nachází v Ševětíně, nedaleko Českých Budějovic. Objekt má zastavěnou plochu 834 m2 (maximální výška budovy je 8,4 m) a celkovou plochu pozemku 2 314 m2.

Tato nemovitost zahrnuje skladovací a výrobní prostory, kanceláře a bytové jednotky. Je vybavena novými elektroinstalacemi, vodovodními a kanalizačními rozvody, vytápěním a datovými kabely. Venkovní prostor (viz. půdorys) je ideální pro další uskladnění nebo parkování vozidel.

Budova je zděná a má různou tloušťku zdiva. Fasáda je obložená dřevocementovými deskami na dřevěném roštu, vyplněném minerální vatou. Okna, vrata a dveře jsou dřevěné. Střechu tvoří dřevěný vaznicový krov s minerální vatou a plechovou krytinou v imitaci tašek, z vnitřní strany je opatřena podhledem ze sádrokartonových desek. Objekt je vytápěn centrálně zplyňovacím kotlem na tuhá paliva.

Hlavní část nemovitosti zahrnuje výrobní a skladovací prostory o rozloze 450 m2, vybavené zátěžovou podlahou a podlahovým vytápěním. Tyto prostory jsou vhodné pro umístění skladovacích buněk nebo regálů a jsou ideální pro manipulaci s vysokozdvižnými vozíky. Prostory jsou připravené pro výrobu nebo skladování, ale mohou být rovněž přizpůsobeny pro jiné účely, jako je sídlo firmy, showroom, kanceláře nebo byty.

V jižní části objektu se nachází tři moderní bytové jednotky o celkové ploše 140 m2, každá s dispozicí 1+kk, mezonetovou ložnicí, vlastní koupelnou a WC. Bytové jednotky mají podlahové vytápění a jsou ideální pro bydlení personálu nebo pronájem. Vizualizace jednotek naleznete v galerii pro lepší představu.

Severní část nemovitosti obsahuje prostor o velikosti 90 m2 s připravenou konstrukcí na dokončení dalšího nadzemního podlaží o stejné výměře. Tento prostor může sloužit jako kanceláře nebo další skladovací prostory.

Příjezd k objektu je z místní komunikace na ulici Třeboňská, stejně jako vstup na pozemek. Nájezd na dálnici D3, která spojuje České Budějovice a Prahu, je vzdálen jen 2 minuty autem.

Nemovitost nabízí široké možnosti využití, a proto doporučujeme osobní prohlídku pro lepší představu o jejím potenciálu.

Na vyžádání Vám rádi zašleme informační složku obsahující všechny podrobnosti a další fotografie.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře. Pomůžeme Vám rovněž s financováním koupi nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Štěpka
David Štěpka
Telefon zobrazit telefon