Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

850 000 EUR

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Josef Havlíček

93 430 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 387477
Plocha pozemku 340 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Konstrukce Jiná
Datum vložení 14. května 2024
Plocha užitná 340 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 1 610 m²

Popis nemovitosti

“Rezort Gasteiner Bergwelt”
Vítejte v "Gasteiner Bergwelt Resort", apartmánovém domě uprostřed dechberoucí scenérie Bad Hofgasteinu. S velkorysou obytnou plochou cca 340 m², která se rozprostírá přes 22 pokojů, nabízí tento unikátní bytový dům nesrovnatelnou životní a investiční příležitost.Jakmile vstoupíte, přivítá vás vřelá atmosféra a rustikální nádech. Toto spojení tradice a moderny se odráží i v různých kuchyňských linkách, které dodávají každému bytu individuální charakter.Prostorná terasa zve k obdivování velkolepé horské scenérie a prožívání chvil klidu a relaxace. Díky dostatečným venkovním parkovacím místům pro všechna vozidla máte zaručen maximální komfort.Dům je částečně podsklepený a nabízí dostatek prostoru pro uložení vašich osobních věcí.
Nesrovnatelný výhled na okolní hory doplňuje nabídku a dělá z této nemovitosti skutečný poklad v Bad Hofgasteinu.
Bydlení a bydlení v Bad Hofgastein:Bad Hofgastein nabízí majitelům, obyvatelům i rekreantům řadu výhod. Přírodní termální prameny v regionu umožňují celoroční relaxaci a rekreaci, zatímco okolní alpská krajina nabízí četné outdoorové aktivity, jako je pěší turistika, lyžování a jízda na horském kole. Zdravé klima podporuje aktivní životní styl a přispívá k celkovému zdraví. Kulturně nabízí Bad Hofgastein návštěvníkům bohaté dědictví a autentické tradice. Díky atraktivním investičním příležitostem na realitním trhu a své celoroční přitažlivosti je Bad Hofgastein nejen skvělým místem k životu, ale také ideálním cestovatelským cílem pro relaxaci a rozmanité prázdninové zážitky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Josef Havlíček
Josef Havlíček
Telefon zobrazit telefon