Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

F

Velmi nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Adamčík

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 1 462 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Ústřední - plynové
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 2 100 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 389784
Plocha celková 2 876 m²
Plocha zastavěná 1 462 m²

Popis nemovitosti

Obec Morávka se nachází v malebném údolí Beskyd v okrese Frýdek-Místek. Toto idylické místo je obklopeno krásnou přírodou a nabízí klidný únik od městského ruchu. Své návštěvníky láká na turistické stezky vedoucí přes hory a lesy, kde můžete objevovat skryté vodopády a dechberoucí výhledy. Morávka je také ideální destinací pro milovníky zimních i letních sportů. Pro ty, kdo hledají autentický zážitek a chtějí zažít opravdový klid, je Morávka skvělou volbou.

Nabízím Vám soubor dvou budov s vlastním číslem popisným. Komerční nemovitost má velmi zajímavý investiční potenciál a je aktuálně využívána jako hotel a restaurace na hlavní turistické trase. Restaurační zařízení má všechno potřebné zázemí tzn. skladovací prostory, přípravnu a kuchyň. V restaurační části je dále výčet, sál, a samotné prostory restaurace včetně části pro další využití jako je například kulečník a jiné. K restauraci je také venkovní zahrádka, která plynule navazuje na celý areál. Ve 2.NP se nacházejí prostory pro ubytování včetně sociálního zařízení. Pokoje jsou různého typu tzn. bez a vlastním sociálním zařízení. V podkroví se nacházejí další prostory pro ubytování s vlastním sociálním zázemím a kuchyňkou. Druhá část podkroví je využívaná jako skladovací prostor, který lze také v případě zájmu rekonstruovat a zvětšit tak kapacitu ubytování.

Vedlejší objekt je rodinný dům, který má v 1.NP garáže a skladovací prostory. Ve 2. NP je bytová jednotku 3+1 s kuchyňskou linkou, a koupelnou. S domem sousedí další dva objekty, které slouží jako skladovací prostory a sociální zázemí.

Budova č.p. 160 je využívána jako hotel s restaurací se dvěma nadzemními podlažími, obytným podkrovím a nevytápěným suterénem. Objekt je zastřešený sedlovou střechou. Svislé nosné konstrukce domu jsou ze smíšeného zdiva. Stropní konstrukce nad 1.NP a 2.NP je dřevěná trámová. Strop nad 1.NP je částečně zateplen tepelnou izolací. Strop nad suterénem je železobetonový. Nosná konstrukce střechy a stropu v podkroví je tvořena dřevěným trámovým krovem s tepelnou izolací. Otvorové prvky jsou plastová dvojskla, dřevěná eurookna, dřevěné a ocelové dveře. Zdrojem vytápění jsou tři plynové kotle a krb s výměníkem. Teplá voda je ohřívána plynovým bojlerem.

Budova č.p. 161 je rodinný dům, na který navazují nevytápěné skladové prostory. V 1.NP se nachází garáž a chodba, ve 2.NP jsou vytápěné obytné prostory. Obvodové zdivo je z plných cihel a je zatepleno polystyrenem. Strop nad 1.NP je nad garáží zateplen polystyrenem. Střecha nad 2.NP je dřevěná pultová bez tepelné izolace. Otvorové prvky jsou plastová dvojskla a dřevěné dveře. Zdrojem vytápění je plynový kotel, doplňkovým zdrojem je kotel na tuhá paliva. Teplá voda je ohřívána v plynovém bojleru.

Nemovitost je je umístěna na strategickém místě přímo u hlavní komunikace s perfektním přístupem do celého areálu. Celý areál je má velký potenciál pro další využití a realizaci Vašich nápadů. Více informací Vám rád sdělím na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon