Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Bařina

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 30 dny
Plocha užitná 2 760 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1161
Plocha pozemku 2 302 m²

Popis nemovitosti

Objevte penzion s opravdu výjimečným zázemím, které nabízí širokou škálu využití pro vaše podnikání.

+ 2760 m2
+ vybudováno v roce 2017
+ ubytování pro 68 hostů
+ 2 restaurace
+ vybavená kuchyně a chladící místnost
+ bowling se 4 dráhami
+ konferenční místnost s kapacitou 26 míst
+ velká tělocvična
+ solárium
+ dětské hřiště
+ vlastní parkoviště
+ prádelna s žehlírnou
+ 1 bezbariérové apartmá
+ výtah

O penzionu
Tento fungující vybavený penzion s neobyčejně velkým prostorem skrývá široké možnosti využití pro soukromou i firemní klientelu. Je ideální k pořádání firemních večírků, teambuildingů, oslav, svateb, hostin a mnoho dalšího. Díky vybudování v roce 2017 má moderní tvář a je ve velmi dobrém stavu.

Ubytování
Celková ubytovací kapacita je až 68 lůžek. Penzion nabízí 5 pokojů v retro stylu, 18 standardních pokojů a 5 apartmánů s kuchyňkou. Veškeré typy ubytování disponují vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Nechybí ani byt pro personál.

Restaurace
2 restaurace umístěné přímo v objektu poskytují dostatek prostoru pro snídaně hostů a dávají možnost pořádat nejrůznější společenské akce či provozovat restauraci. Přední restaurace má kapacitu 45 míst a do hlavní restaurace usadíte hostů až 80. Ta také nabízí přilehlé venkovní posezení, které je možné v případě potřeby využít i jako krytá parkovací místa. Obě restaurace jsou přístupné z profesionální kuchyně, která má svou chladící místnost.

Bowling
4 bowlingové dráhy přiléhají k již zmíněné hlavní restauraci, od které jsou oddělené skleněnou stěnou. Ta pomáhá izolovat zvuky a přitom stále nabídne personálu přehled o dění na bowlingových dráhách.

Konference
Firemní klientelu jistě zaujme i konferenční místnost s dataprojektorem o kapacitě 26 míst. Pro větší konference je možné využít například přední restauraci.

Tělocvična
Potenciál pro pořádání cvičebních víkendů a podobných akcí poskytuje velká tělocvična, ve které snadno vybudujete například fitness centrum. Příjemným bonusem je místnost se soláriem.

Dětské hřiště
Při výstavbě se myslelo i na děti, a tak přímo u parkoviště naleznete dětské hřiště s prolézačkou, trampolínou a pískovištěm. Nejen děti, ale i dospělé pak potěší stůl na stolní tenis. Příjemnou atmosféru zde dotváří potůček s okrasnou skalkou. Penzion je připojený na veškeré inženýrské sítě. Objekt je vybavený ústředním teplovodním vytápěním ve třech větvích. Jako zdroj tepla slouží dva plynové kondenzační kotle. Ohřev teplé užitkové vody je prováděn centrálně pomocí ohřívače vody napojeného na kotle. Tento ohřívač má kapacitu 1000 litrů.

Atraktivní lokalita
Penzion Pavlík leží v malebné obci Medlov v Olomouckém kraji, 6 km od města Uničov, 11 km od města Litovel a 30 km od Olomouce. Díky své poloze může přilákat široké spektrum hostů, kterým nabídne zajímavé okolí pro výlety. Od hradů a zámků, jezer, až po CHKO Litovelské Pomoraví.

Zaujal Vás tento penzion, ve kterém je snad vše, na co si vzpomenete? Kontaktujte mě pro více informací nebo si rovnou domluvte prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Bařina
Pavel Bařina
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Bařina
Pavel Bařina
Telefon zobrazit telefon