Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

29 895 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
František Karafiát

126 783 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 17 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Zdroje vody Studna vrtaná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 700 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 921082
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji výjimečnou komerční nemovitost v obci Šejby, nacházející se v malebné části Jihočeského kraje. Tento exkluzivní objekt byl postaven v roce 2012 a nyní je nabízen za cenu 29 895 000 CZK.

Jedná se o velkoryse dimenzovanou stavbu s obytnou plochou 700 m2 a s pozemkem o rozloze 9065 m2, což zaručuje dostatek soukromí a prostoru pro realizaci nejrůznějších komerčních aktivit. Nemovitost je ideální pro podnikání v hotelovém a pohostinském průmyslu, pořádání svateb, zahradních slavností, firemních pobytů, výjezdních sedání a mnoho dalších zážitkových aktivit.

Dispozice budovy je více než 11+1 místností, což poskytuje úžasnou flexibilitu při rozhodování o využití jednotlivých prostor. Dále je u penzionu restaurace se zařízenou kuchyní. Nemovitost je také vybavena moderním vytápěním, které je řešeno krbem nebo elektrokotlem rozvedeným do podlahového topení v 1. NP a do 2. NP do radiátorů. Je zde příprava na tepelné čerpadlo a fotovoltaiku. Wi-Fi je samozřejmostí. Penzion tedy zahrnuje nezbytné prvky pro každého, kdo si přeje vést svůj podnik v tomto objektu.

V 1. NP jsou dva luxusní trojlůžkové pokoje a ve 2. NP je pět dvojlůžkových
pokojů a tři čtyřlůžkové (celkem lůžka pro 28 osob).
Penzion je provozován stávajícími majiteli a je hojně navštěvován.
Restaurace, která patří k penzionu, zatím nebyla v provozu, čeká jen na
vás, jakmile ji pro hosty otevřete. S dobrým kuchařem věřím, že na
klientelu dlouho čekat nebudete. Sousedé z 3 km vzdáleného Rakouska
si na českou kuchyni potrpí a rádi Vás za svůj gastronomický zážitek vřele odmění.

Další výhody této nemovitosti zahrnují dvě velké garáže a další venkovní stání, což je ideální pro hosty nebo zaměstnance. Voda je zajišťována vlastním studním zdrojem a odpadní vody jsou řešeny žumpou o velikosti 20 m3, což podtrhuje samostatnost a udržitelnost objektu.

Stav objektu je hodnocen jako vynikající, díky čemuž není potřeba žádných dalších investic do rekonstrukcí nebo úprav. Komerční nemovitost je ihned volná k nastěhování a připravena na zahájení provozu bez jakýchkoliv odkladů.

Nemovitost je také optimalizovaná pro setkávání, nabízí i recepci.

Financování je možné uzavřením hypotečního úvěru, což může podnikatelům ulehčit start.

Společenská místnost, krb a bar jsou obloženy z bílého mramoru dovezeného z ostrova Brač, kterým se pyšní i Bílý dům v USA.

Tato jedinečná nemovitost se nachází v klidné oblasti s malebným okolím v srdci Novohradských hor, které je jako stvořené pro relaxační, ale i sportovní aktivity, což dokazují stovky kilometrů cyklostezek, čímž výrazně zvyšuje atraktivitu pro potenciální klientelu.

Pouhé 3 kilometry jsou hranice sousedního Rakouska a 15 kilometrů solné lázně Gmünd a nespočet supermarketů, kde jsou dostupné kvalitní potraviny.

Pokud hledáte prostor, kde můžete realizovat své podnikatelské sny s přidanou hodnotou skvělé lokality a kvalitních služeb, tato nemovitost v obci Šejby, je tou pravou volbou pro vaše plány. Pro více informací nebo domluvení prohlídky, neváhejte kontaktovat makléře, který vám rád poskytne veškeré potřebné informace a podrobnosti, týkající se koupě této vynikající nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 František Karafiát
František Karafiát
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 František Karafiát
František Karafiát
Telefon zobrazit telefon