Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Bohdan Horňák

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
ID nemovitosti 18209
Plocha užitná 265 m²
Datum vložení před 10 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji nemovitost - penzion Bella Vita v Českém Krumlově.
Jedná se o dvoupodlažní, celopodsklepenou stavbu, která prošla rekonstrukcí. Nyní nabízí ubytování v soukromí v 7 pokojích či apartmánech. Součástí každého pokoje a apartmánu je vlastní koupelna se sprchou a WC. Dvoulůžkový a třílůžkový pokoj má i kuchyňku s elektrickým sporákem.
Součástí prodeje je vybavení, know how, webové stránky a zavedená klientela. Nabízí se možnost využití části objektu k provozování restaurace jelikož v přímém sousedství kapacita gastro provozoven nestačí.

Penzion stojí na krásném, perfektně udržovaném pozemku. Zahrada s ovocnými stromy v dobré kondici s dostatkem místa pro posezení a venkovním grilem . Umístění domu na pozemku je vyvážené a odpovídající i dnešním nárokům na podobný typ bydlení, podnikání. Dům i pozemek jsou vůči sobě ve funkčním celku citlivě sladěny. Dostatek místa pro všechny činnosti, které jsou od tohoto druhu nemovitosti a lokality očekávány. Technický stav vynikající díky pečlivé údržbě.
Parkování v uzavřené zahradě.

Penzion se nachází v klidné části historického města Český Krumlov, pouhých 15 minut chůze od centra města. Kromě prohlídek pověstných historických památek mohou návštěvníci penzionu podnikat turistické výlety po romantickém okolí. Vodáci, cyklisté i milovníci památek zde najdou přesně to, co očekávají.


Český Krumlov je od roku 1992 zapsán na seznamu Světového kulturního dědictví UNESCO. V historickém centru se nachází po Praze druhý největší hrad a zámek v České republice s nejzachovalejším barokním divadlem na světě. V rozlehlé zámecké zahradě je letohrádek Bellaria s unikátním otáčivým hledištěm. Město je mozaikou krásných historických budov, ve kterých se nachází řada galerií, muzeí, obchůdků a restaurací.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Bohdan Horňák
Ing. Bohdan Horňák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Bohdan Horňák
Ing. Bohdan Horňák
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti