Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

371 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

1 628 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení 7. prosince 2022
Plocha obytná 87 m²
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 87 m²
ID nemovitosti 75593
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Costa del Sol? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Komplex v lokalitě Benahavis se strategickou polohou je obklopený nejprestižnějšími golfovými hřišti na pobřeží Costa del Sol. Nabízí bezkonkurenční panoramatický výhled na moře a golfové hřiště. Apartmán je v elegantním andaluském stylu, kde se tradiční architektura snoubí s avantgardním designem interiérů a vysoce kvalitními materiály.

Výstavbu tvoří 206 domů se dvěma a třemi ložnicemi, s velkými obývacími pokoji s integrovanou kuchyní a jídelnou. Všechny penthousy mají kromě teras také prostorné střešní terasy a většina přízemních domů má vlastní zahradu. Díky terasám s velkými panoramatickými okny jsou apartmány světlé a nabízí hezké výhledy. Projekt nabízí svým obyvatelům širokou nabídku služeb v rámci samotného komplexu - velké zahrady, pět venkovních bazénů, vyhřívaný krytý bazén, dětský koutek, klubovnu s restaurací/barem a obchodem s místními produkty, posilovnu, SPA se saunou, tureckými lázněmi a vířivkou, zónu Crossfit a jógy, stejně jako 24hodinovou ostrahu a sportovní hřiště. Projekt je vybudován s využitím kvalitních zařizovacích prvků - posuvná okna, otevřené kuchyně vybaveny kvalitními spotřebiči, chytrou domácností, osvětlením a žaluziemi.

Tyto úžasné dvou a třílůžkové apartmány nabízejí stylové otevřené bydlení s moderním vybavením a vytvářejí idylické útočiště pro relaxaci a odpočinek. Při návrhu byl brán ohled na každý detail, včetně rozsáhlého sportovního a rekreačního zázemí zasazeného do svěžích upravených zahrad s nádherným výhledem na Středozemní moře. Byl navržen tak, aby stimuloval smysly. Při procházkách malebnými uličkami, setkávání s přáteli a sousedy na náměstíčkách nebo při procházkách po nádherných zahradách vás bude obklopovat opojná vůně tropických květin a zvuk tekoucí vody.

Prodejní cena nemovitosti je 371.000 Eur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Csizmárová
Ing. Michaela Csizmárová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michaela Csizmárová
Ing. Michaela Csizmárová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti