Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

46 646 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení před 9 hodinami
Plocha užitná 80 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 869223
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízím Vám byt v OV, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 10 - Vršovice v ulici Vladivostocká s výbornou dopravní dostupností. U domu je autobusová a tramvajová zastávka Slavia - nádraží Eden. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - mateřská a základní škola, gymnázium, zdravotnická zařízení, obchody a veškeré služby. Nákupní centrum Eden, Fortuna Arena, Zimní stadion a Fakultní nemocnice jsou v docházkové vzdálenosti.

Světlý byt o dispozici 4+kk o velikosti 80 m2 se nachází v 4.NP udržovaného cihlového domu s výtahem. Byt je orientován na dvě světové strany - západ a východ. K bytu náleží sklep o velikosti 2 m2. V domě je k dispozici společná kolárna/kočárkárna.

Byt právě prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnuje nové dřevěné podlahy, novou dlažbu a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další.

V jednotce se nachází obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem vybavený novou linkou a prvotřídními spotřebiči od značky Gorenje v ceně. Tyto spotřebiče jsou kryty prodlouženou pětiletou zárukou.

V bytě se nachází tři samostatné pokoje, které je možné využít jako ložnice, dětský pokoj a pracovnu. Tento byt je vybaven moderním a praktickým uspořádáním sanitárních zařízení. V bytě se nachází dvě koupelny - jedna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC a druhá s vanou a umyvadlem. Dále je k dispozici samostatné WC s umyvadlem. Rozšířená chodba a technická místnost poskytují dostatečné úložné prostory.

Vytápění bytu je centrální dálkové topení.

Kompletní měsíční poplatky do SVJ vč. fondu oprav činní 6 795 Kč.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/869223-nabidka-prodej-bytu-vladivostocka-praha

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti