Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 168 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
RK Real PK

17 676 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti 2153906567
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 78 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 (nyní předěláno na 3+1) v osobním vlastnictví, nacházející se v žádané lokalitě Českých Budějovic. Tento byt se pyšní skvělým stavem a nachází se ve třetím patře panelového domu s dobrou údržbou. Byt je ideálním řešením pro rodiny, které ocení dostatek prostoru a kvalitní bydlení v klidné části města s kompletní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Vše potřebné včetně škol, obchodů a služeb je dostupné v krátké docházkové vzdálenosti.


Interiér bytu zahrnuje aktuálně tři pokoje a kuchyň, což poskytuje dostatek prostoru pro každý člen rodiny. Díky velmi dobrému stavu objektu se můžete těšit na moderní a pohodlné bydlení, aniž byste museli řešit nutné rekonstrukce. K bytu náleží také balkon, který nabízí příjemné místo pro relaxaci nebo pěstování květin. Součástí bytu je rovněž sklep, který poskytuje dodatečný úložný prostor a další společné prostory k užívání.

Pokud Vás tento byt zaujal, neváhejte nám napsat nebo zavolat a rádi Vám vše ukážeme osobně. Jsme připraveni poskytnout Vám další informace a zodpovědět veškeré Vaše dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

RK Real PK

Nemovitost nabízí

RK Real PK
RK Real PK
Telefon zobrazit telefon