Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

131 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Angelina Vasileva

575 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F11006
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení 7. ledna 2024
Plocha celková 79 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 79 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný třípokojový byt s výhledem na moře, dvěma terasami a garáží v uzavřeném komplexu Garden Paláce ve městě Balčik.
Byt má celkovou plochou 88.40 m2 a zastavenou plochou 78.99 m2. Dispozice je
- prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem 26.05 m2 a východem terasu s krásným výhledem na moře; stylová a prostorná první ložnice o rozloze 11.51 m2; terasa s panoramatickým výhledem 3 m2; světlá a prostorná druhá ložnice 10.52 m2; prostorná chodba o výměře 7.22 m2; sklad 1.65 m2; koupelna s toaletou 3.39 m2; samostatné WC o ploše 1.55 m2.
Byt se nachází ve druhém patře skvěle udržovaného komplexu s bazénem, relaxační zónou, spa centrem, restaurací, 24h ostrahou a esteticky upraveným dvorem. Expozice bytu je jihovýchodní, díky čemuž je velmi teplý a světlý. Nabízí se plně zařízený a vybavený vším potřebným pro pohodlný pobyt a celoroční bydlení. Pokoje apartmánu nejsou přechodné, světlé, stylově a pohodlně zařízené. Byt je vytápěny a chlazený třemi klimatizacemi. Společné části družstva jsou v perfektně udržovaném stavu. Budova má pět podlaží s výtahem. Poplatek za údržbu je 7 eur za metr čtvereční ročně. Ve dvoře u objektu jsou společná parkovací místa, kde lze vždy zaparkovat. K bytu dále náleží funkční garáž pro dva vozy o celkové ploše 28,17 m2. Garáž je zahrnuta v ceně bytu.
Komplex se nachází v klidné a tiché oblasti Balchiku. Vzdálenost k pláži a pobřežnímu pásu je 950 metrů. V okolí se nachází čerpací stanice, obchody, restaurace, lékárny, nemocnice. Botanická zahrada Balčik je vzdálená 500 m. V bezprostřední blízkosti komplexu je architektonický park "Palace", který je vzdálen pouhých 5 minut chůze. Aquapark Albena - 7,5 km, centrum Zlatých písků - 15 km, klášter Aladzha - 16 km. Komplex je velmi dobře umístěn a je v blízkosti řady dalších oblíbených míst a atrakcí.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (360)
small left
small right