Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 900 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miloslav Suchý

33 504 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 84 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 2153890655
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.
Konstrukce Zděná
Ochrany omezení Historické centrum, památková zóna
Datum vložení před 18 dny
Plocha celková 79 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej luxusního horského apartmánu v objektu Hubertus u vodopádu(v nabídce poslední tři apartmány) v lázeňské Karlově Studánce, v srdci pohoří Hrubého Jeseníku. Zažijte dech beroucí atmosféru lázeňské obce s 240 let trvající historií. Možnost celoroční rekreace s využitím lázeňských procedur ( pro veřejnost v lázních přístupný bazén s wellness a sauna), cyklostezek (v obci půjčovna elektrokol), běžkařských tratí, sjezdovky Pradědova aréna - přímo v obci či známějších sjezdovek Malá Morávka- Kopřivná a Karlov včetně bike arén, na Ovčárně, turistických stezek (údolím Bílé Opavy na Praděd 8km), tenisových kurtů, kulturních akcí v rámci obce či Horských lázní Karlova Studánka s.p. a mnoho dalších zajímavostí a atrakcí pro děti i dospělé v okolí. Přímo od domu jezdí ski-bus na Ovčárnu, na Malou Morávku a Karlov pod Pradědem.
Apartmány se nachází v bytovém objektu Hubertus na okraji obce. Nemovitost byla zkolaudována v roce 2013, do roku 2021 prázdná s pravidelnou údržbou a revizemi. Cihlový objekt s dřevěnou fasádou má 34 apartmánů, nebytové prostory vhodné na restauraci, bistro i obchod, podzemní garáže s garážovým stáním či zakladači, sklepní koje, lyžárnu se skříňkami pro lyže i vyhřívanými skříňkami na boty. Objekt má dvě přízemím propojené budovy. V každé budově je výtah a schodiště. Objekt je napojen na pult požární ochrany. Vstupní dveře do objektu a apartmánů jsou vybaveny Smartkey (elektronická klika na kód, čip, klíč, kartu, otisk prstu či aplikaci s dálkovým přístupem). Nachází se zde apartmány 2kk-5kk s balkony či terasami, nyní ceny od 8,9 mil. Některé apartmány v 1.patře mají velkou terasu(cca 45m2). Ve 4. a 5.patře se nachází mezonety. Apartmány jsou na katastru vedeny jako byty. Garážová stání, zakladače a sklepní koje vedeny jako samostatné jednotky. V nabídce jsou nyní již pouze dva byty 2kk s terasou a mezonet 2kk s alkovnou (půdní prostor) a balkonem. V objektu založeno SVJ.
Předmětný apartmán 2kk ( +jedna místnost po kovových schodech jako alkovna - půdka nad ložnicí) se nachází ve 4. a 5.patře objektu A. Součástí bytu je hotová koupelna vybavená sanitou(v objektu značky GROHE,LAUFEN,VITRA,HANSA,HANSGROHE, obklady Villeroy Boch). Dveře v bytu zn. SAPELI, plovoucí podlahy, dřevěná euro okna, vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem Baxi, zvonek s domácím telefonem. Celková podlahová plocha bytu včetně sklepní koje je 83,7m2. Garážový zakladač není v ceně bytu (cena 400tis.).Skříňky na lyže a skříňky na boty s vyhříváním se nachází ve společných prostorách suterénu a jsou v ceně.
Neváhejte a zamluvte si nevšední možnost koupi zajímavé investice při krátkodobém pronajímání. Servis těchto služeb lze nabídnout. Fotografie s vybaveným interiérem jsou z krátkodobě pronajímaných apartmánů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Miloslav Suchý
Miloslav Suchý
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Miloslav Suchý
Miloslav Suchý
Telefon zobrazit telefon