Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 700 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominik Janík

36 896 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 98 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5431022
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 98 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení před 15 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Patro 5.

Popis nemovitosti

Hledáte ideální rodinné bydlení v Brně? Nabízíme vám prostorný a moderně zařízený mezonetový byt 3+KK o rozloze 91,6 m2, který se nachází na atraktivní ulici Chaloupeckého náměstí v Králově Poli. Tento světlý byt je situován v 5. patře zrekonstruovaného domu s výtahem a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a stylový život.

Výhody bytu:

Prostorná terasa (6 m2): Slunná terasa nabízí dokonalé místo pro rodinné posezení nebo relaxaci. Můžete si zde užít klidné večery s výhledem do klidného vnitrobloku, který je rovněž dostupný pro grilování a sousedské setkání.
Moderní a praktická dispozice: Vstupní hala (15 m2) vás uvítá a zavede do prostorného obývacího pokoje s kuchyní (28 m2), kde najdete moderní spotřebiče a dostatek úložného prostoru. Kuchyň je vybavena lednicí s mrazákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, indukční deskou a dalšími spotřebiči – vše pro vaše pohodlí a efektivitu.
Příjemné a funkční pokoje: Ložnice (15 m2) s vestavěnými skříněmi na míru poskytuje ideální úložné prostory, zatímco druhý pokoj (22,2 m2) je vybaven pracovní plochou a dalším úložným prostorem, perfektně se hodí jako dětský pokoj nebo domácí kancelář. Dispozici lze případně přizpůsobit vašim potřebám – vizualizace jsou k dispozici ve fotogalerii.
Komfortní vybavení: Koupelna (5 m2) je vybavena vanou, úložnými prostory a pračkou. V části bytu je podlahové vytápění doplněné radiátory, klimatizace je nainstalována ve všech pokojích pro váš maximální komfort.
Výhody lokality: Byt je umístěn v oblíbené lokalitě Královo Pole, která poskytuje ideální zázemí pro rodinný život i všechny, kteří hledají aktivní městské bydlení s možností relaxace. Přímo před domem se nachází dětské hřiště, které mohou vaše děti volně využívat, a také menší park vhodný pro odpočinek. V blízkém okolí najdete kavárny, restaurace a obchody, které zajistí vše potřebné pro každodenní život.

Nedaleký park Lužánky, jeden z největších a nejoblíbenějších parků v Brně, nabízí nespočet možností pro procházky, sport nebo piknik s rodinou. Pro milovníky sportu je zde bazén a další sportovní zařízení, které jsou snadno dostupné.

Další výhody domu: Dům prošel kompletní rekonstrukcí a je vybaven solárními panely, což přispívá k úspoře energií a snižuje náklady na provoz. Energetická třída B zajišťuje, že dům splňuje moderní standardy úsporného bydlení. K bytu náleží i sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.

Přijďte se přesvědčit osobně! Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto krásného bytu v klidné a atraktivní lokalitě. Tento byt nabízí ideální kombinaci komfortu, moderních technologií a výborné lokality, díky které se budete cítit jako doma ihned po příchodu.

Na některých fotografiích jsou využity vizualizace.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominik Janík
Dominik Janík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominik Janík
Dominik Janík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti