Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 190 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Diana Bartoňová

13 529 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107042
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 72 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 8.

Popis nemovitosti

Hledáte ideální bydlení pro sebe nebo svou rodinu? Pokud ano, tak koukněte na tento byt v Zábřehu.

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví s výtahem o výměře 72 m² v 8.NP revitalizovaného panelového domu ve vyhledávané lokalitě Severovýchod v Zábřehu. Byt sestává z chodby, koupelny s vanou a toaletou, obývacího pokoje se zasklenou lodžií, která nabízí klidné posezení s pěkným výhledem, kuchyně, ložnice, dětského pokoje a komory.

Byt je v dobrém stavu a vhodný k okamžitému bydlení, nebo úpravám dle vlastních představ. Je vybaven původními, ale zachovalými parketami, novější kuchyňskou linkou a obloženým umakartovým jádrem. Přímo v bytě se nachází prostorná komora, která může sloužit jako šatna nebo technická místnost a jako další prostor k uskladnění věcí slouží několik vestaveb v bytě a také sklep.

Dům prošel kompletní revitalizací, včetně zateplení a výměny oken. O vytápění a ohřev vody se stará vlastní plynová kotelna. Parkování je možné hned u domu. Měsíční náklady na bydlení se pohybují okolo 6.000 Kč.

Skvělá lokalita v Zábřehu nabízí veškerou občanskou vybavenost – jen pár kroků od domu najdete školy, školky, obchody, MHD a spoustu dalších možností pro pohodlný život.
Jestliže vás nabídka zaujala, zavolejte mi a domluvíme se na prohlídce. V rámci realitního servisu naší společnosti vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107042.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Diana Bartoňová
Diana Bartoňová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Diana Bartoňová
Diana Bartoňová
Telefon zobrazit telefon