Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Podíl 1/2 nemovitosti
  • Vyvolávací cena.

4 388 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Klasický
ID nemovitosti 1594
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Příjezdy Dlažba
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 89 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Předmětem prodeje byl spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/2 k bytové jednotce č. 1712/3 a id. 444/2986 k pozemku parc. č. 1164, Ústí nad Labem-centrum.

Město Ústí nad Labem statutární a krajské město situované v Ústeckém kraji v blízkosti hranic s Německem. Ve městě městská hromadná doprava, zastávka vlaků, autobusů a kompletní občanská vybavenost. V místě ulice Emy Destinové je možnost napojení na veškeré inženýrské sítě včetně plynu. Budova č. p. 1712 se nachází po levé straně ulice ve stávající řadové zástavbě vzdálena asi 1 km severně od centra města. Okolí tvoří převážně bytové domy. V okolí se nachází téměř veškerá občanská vybavenost. Bytový dům pravděpodobně z přelomu 19. a 20. století s postupnou modernizací.

Zděný třípodlažní podsklepený dům se sedlovou střechou a volným půdním prostorem rozdělený na 3 samostatné BJ.



Bytový dům po částečné revitalizaci, bytová jednotka velikosti 3+1 č. 1712/3 ve II. NP po částečné rekonstrukci technický předpokládaný stav: znalci nebyla umožněna prohlídka.

Celková výměra jednotky je 88,8 m2, k vlastnictví jednotky patří spoluvlastnický podíl v rozsahu 2986 ke společným částem budovy a zahrady. Jedná se o byt 3+1, s koupelnou, kde je umístěný sprch. kout. vana, umyvadlo a WC, s keramickou dlažbou, podlahy jsou původní dřevěné po rekonstrukci, dveře a zárubně jsou původní dřevěné po rekonstrukci, v kuchyni je kuch. linka a plyn. sporák, okna jsou dřevěná zdvojená, byt je vytápěný plyn s ohřevem TUV. Dům je řadový zděný se čtyřmi podlažími nepodsklepený z roku 1911 v původním stavu. Fasáda přední části domu se opravovala před 14 lety a fasáda ze zadní strany domu není. Bytový dům je napojen na rozvody elektroinstalace, kanalizace, plynovodu a vodovodu. Každý byt má vlastní vytápění.



Předpokládaný stav BJ 1712/3:
Zděný objekt se sedlovou střechou a skládanou krytinou, klempířské konstrukce z pozink. plechu, dřevěné trámové stropy s omítaným podhledem, betonové schodiště, vnitřní štukové omítky, venkovní štuková omítka z ulice, ze dvora poškozená, dřevěná okna a vnitřní dřevěné dveře, podlahy v kombinaci PVC, keramická dlažba a koberce, vnitřní keramické obklady koupelny, WC a kuchyně.

Standardní rozvody zdravotechniky, rozvody el. instalace 400/240 V, plynové ústřední vytápění, rozvody v ocel. trubkách a radiátory. Bytová jednotka v udržovaném stavu, ale k rekonstrukci.

Prodej z insolvenčního řízení dlužnice.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (30)
small left
small right