Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Veronika Chládková

19 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106524
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 64 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Pokud patříte mezi ty, kteří mají rádi stylové bydlení a nemáte prostor an chuť rekonstruovat, neměla by vám uniknout tato zajímavá příležitost. V centru města, ve zděném bytovém domě se 3 bytovými jednotkami na vás ve 3.NP čeká stylová 3+1, která stojí za to.

Byt v osobním vlastnictví prošel téměř kompletní zdařilou rekonstrukcí, a to včetně lehké úpravy dispozice. Dominuje obývací pokoj s krbovými kamny, která zajistí to pravé teplo domova a mimo jiné také umožní zásadně snížit provozní náklady na bydlení (další variantou jsou elektrické přímotopy). Na obývák navazuje ložnice, kde se nachází prostorná šatna a o úložné prostory v bytě tak není nouze. Dýhovaná kuchyňská linka skvěle zapadá do interiéru, stejně jako parketová podlaha a jelikož detaily dělají rozdíly, můžou vás také pobavit retro vypínače, kterými je vybaven celý byt a za zmínku rozhodně stojí také interiérové dveře z masivu. Prostorná koupelna je osazena sprchovým koutem a je zde také toaleta.

V bytě se nachází také další úložný prostor, který představuje přístěnek pod schody, dále lze využít půdní prostor a sklep, který patří k bytu má úctyhodných 21 m2. Přestože jste v centru, s parkováním problém mít nebudete, ve dvoře na společném pozemku je vyhrazeno vlastní parkovací místo a zastavit můžete i dole na ulici.

Tento byt je s ohledem na jeho stav a polohu vhodný jak pro vlastní bydlení, tak zde mohou skvěle fungovat krátkodobé pronájmy. Vašimi nejbližšími sousedy se stane park a nově zrekonstruovaný Hotel Perk se svou výbornou kuchyní. Veškerá občanská vybavenost je na dosah.

Neváhejte a přijďte se podívat osobně, byt je okamžitě připraven pro nového majitele. Zavolejte a domluvte si svůj termín. V rámci našeho realitního a finančního servisu vám také nabídneme nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení, tak se mě na prohlídce určitě zeptejte! Obzvláště v těchto dnech a na tomto aktuálním realitním trhu je zajištěné financování zásadním klíčem k dobrému nákupu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106524.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Chládková
Mgr. Veronika Chládková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Chládková
Mgr. Veronika Chládková
Telefon zobrazit telefon