Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 450 000 Kč

C

Úsporná

  • cena včetně provize a kompletního právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Veronika Nüsserová

31 595 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 77 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26890
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 77 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 77 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte příjemný, slunný byt pro rodinu v blízkosti metra Letňany? Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 s lodžií, v OV, umístěný ve zvýšeném přízemí kompletně zrekonstruovaného panelového domu, s veškerou občanskou vybaveností v okolí.
Byt, jehož obytná plocha činí 71,8 m2, obývá první majitel od výstavby domu v roce 1980. Prošel rekonstrukcí bytového jádra, kdy došlo ke spojení koupelny s toaletou, výměně kuchyně a vytvoření úložných prostor v kuchyni. Dále několik dalších úprav (výměna podlah, zvětšení otvoru mezi kuchyní a obývacím pokojem). Rekonstruovány byly rovněž rozvody vody a odpadu, plastová okna, lodžie, nové bezpečnostní dveře. Má ideální dispozici, kdy ze vstupní chodby do tvaru písmene L, vedou samostatné dveře do všech místností. Do levé strany vstupujeme do dvou neprůchozích ložnic, do pravé strany pak do velkého obývacího pokoje a kuchyně, které jsou částečně propojeny. Přímo u vstupu do bytu je navíc praktická šatna a vestavná skříň. Kuchyňská linka s elektrickou troubou, plynovým sporákem, myčkou, vestavěnou lednicí a velkou skříní na suché potraviny. Všechna okna mají příjemný výhled na ZŠ, do zeleně a na dětské hřiště. K bytu také patří sklepní koje (cca 2 m2). V domě kočárkárna, sušárna, mandl - vše téměř nevyužíváno ostatními obyvateli domu. Náklady na bydlení činí 5.824 Kč (z toho FO je 3.232 Kč), plus spotřeba elektřiny v bytě. Zastávka MHD 2 minuty chůze, škola a školka přímo u domu, potraviny za rohem, dále OC Letňany, Glóbus, Lidl, sportoviště, zimní stadion, bazén, mnoho zeleně, lesopark, velmi snadná dostupnost na všechny výjezdy z Prahy.
Jedná se rovněž o velmi zajímavou nemovitost k pronájmu, neboť lokalita je hojně vyhledávaná (předpokládané nájemné by bylo 23.000 Kč/měsíc + služby.
Dům je po kompletní rekonstrukci, s novým výtahem, nově připravené vstupy na čipy, nejsou plánované žádné velké investice.
Domluvte si prohlídku. Uvedená cena je včetně provize a kompletního právního servisu, se zajištěním hypotéky pomůžeme. Ev. číslo: 26890. Bližší informace Vám sdělí Mgr. Veronika Nüsserová, 775 777 749, nusserova@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Nüsserová
Mgr. Veronika Nüsserová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Veronika Nüsserová
Mgr. Veronika Nüsserová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti