Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena vč. právních služeb a provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Pazdera

16 116 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 79 m²
Plocha zastavěná 207 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 79 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 394297
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 79 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěkný moderní byt 3+1 po kompletní rekonstrukci v osobním vlastnictví o celkové evidované výměře 79,2 m², včetně sklepů, v okrajové části obce Paseka. K bytu dále patří užívání dvou sklepů (7,07 m² a 3,64 m²) a garáže (14,84 m²). Byt se nachází v 1. NP (z celkových 2 NP) cihlového domu bez výtahu. V bytě se nachází dva samostatné pokoje (12,58 m² a 10,17 m²), obývací pokoj s krbem (17 m²) a saunou, kuchyně s jídelnou (14,4 m²), koupelna s vanou (3,49 m²), WC (1,4 m²), dále předsíň s vestavěnými skříněmi (9,9 m²) a lodžie (4,77 m²). Byt prošel rekonstrukcí v roce 2011 (jádro, rozvody elektřiny, vody a odpadů, kuchyně, koupelna, WC, omítky a podlahy), 2013 (krb v obývací místnosti) a 2022 (podlahové topení v dětském pokoji). Okna plastová. V bytě je elektřina v mědi, voda a odpady v plastu. Podlaha v bytě je pokryta v obytných místnostech betonem s kobercem; obývací místnosti, kuchyni a jídelně plovoucí podlahou; v koupelně a WC dlažbou. Orientace bytu je severní a jižní. Majitelé bytu užívají zahradu 112 m² s vlastní elektřinou napojenou na byt za pachtovné cca 5.000,- Kč / rok.

V Bytovém domě došlo k revitalizaci v roce 2017 (střecha), 2021 (plastová okna ve společných částech bytového domu), dále došlo k zateplení podlahy ze spodní části, tedy ze strany sklepa (polystyren 10 cm) a zateplení obvodové zdi (ložnice 5 cm, dětský pokoj 7 cm). Lokalita bytového domu je klidná obestavěná okolní zástavbou a přírodou, v nedaleké vzdálenosti sousedí s dětským, pumptrack, skate a fotbalovým hřištěm, blízkou vzdáleností na obecní úřad (200 m), do obchodu (Potraviny Paseka 700 m) nebo školy/školky (750 m). Zajistíme Vám možnost financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s našim finančním poradcem. Více fotografií na stránkách RE/MAX. Bližší informace u makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Pazdera
Karel Pazdera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Pazdera
Karel Pazdera
Telefon zobrazit telefon