Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 590 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena včetně právního servisu a provize RK + úschova
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ingrid Tacinová

6 743 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413963
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 65 m²
Vlastnictví družstevní
Patro 2.

Popis nemovitosti

Prodej bytu 3+1 s lodžií, 60 m, Karviná Ráj, ul. U Lesa ideální místo pro rekonstrukci dle vašich představ

Chcete bydlet v klidné lokalitě, kde máte vše důležité doslova za rohem, a zároveň si přizpůsobit byt přesně podle svých snů? Máme pro vás skvělou příležitost nabízíme prostorný byt 3+1 o velikosti 60 m, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem na vyhledávané ulici U Lesa v Karviné Ráji.

Byt v původním stavu s potenciálem pro rekonstrukci Tento byt je v původním stavu, což vám dává volnou ruku, abyste si jej kompletně upravili podle vlastních představ a vkusu. Ať už preferujete moderní styl, klasický design nebo praktická řešení pro rodinné bydlení, tento byt nabízí skvělý základ.

Kuchyň je menší, ale prakticky uspořádaná, a má přímý vstup na nově zasklenou lodžii, která se stane vaším oblíbeným místem pro odpočinek s výhledem do klidného okolí. Průchozí pokoj, který byl dosud využíván jako jídelna, plynule přechází do prostorného obývacího pokoje, kde si můžete užít společné chvíle s rodinou nebo přáteli. Ložnice je oddělená a má svůj samostatný vstup z chodby, což zajišťuje dostatek soukromí. Kromě toho v bytě najdete praktickou komoru, ideální pro uskladnění sezónních věcí, sportovního vybavení či domácích potřeb.

Klíčové výhody bytu:

Byt v původním stavu možnost rekonstrukce přesně dle vašich představ
Nově zasklená lodžie s výhledem do klidného okolí
Prostorná komora pro úložné účely
Samostatná ložnice pro soukromí
Panelový dům s výtahem
Sklepní kóje pro další úložný prostor
Lokalita, která vám bude vyhovovat
Tento byt se nachází v jedné z nejoblíbenějších lokalit Karviné Karviné Ráji, na ulici U Lesa. Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, páry i jednotlivce. Veškerá občanská vybavenost je na dosah ruky v pěší vzdálenosti najdete základní a mateřskou školu, zdravotní středisko, obchody a různé služby.

Pro milovníky sportu a přírody je tato lokalita skutečným rájem nedaleko je Městský stadion a lesopark Bažantnice, který je ideální pro procházky, běh nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. Parkování je zde také bezproblémové, s dostatkem místa na přilehlém parkovišti přímo u domu.

Proč tento byt?
Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají byt k rekonstrukci, a chtějí si vytvořit domov podle svých představ, v lokalitě, která nabízí klid, dostupnost služeb a blízkost přírody.

Cena: [Doplnit cenu]
Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto bytu. Využijte jedinečnou příležitost na bydlení v Karviné Ráji a upravte si byt přesně podle svých snů!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ingrid Tacinová
Ingrid Tacinová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ingrid Tacinová
Ingrid Tacinová
Telefon zobrazit telefon