Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 790 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Denisa Blagová

7 591 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 62 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 5195
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

BO! vám nabízí jedinečnou příležitost ke koupi prostorného a praktického bytu s dispozicí 3+1 o rozloze 62 m² s lodžií. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází v žádané lokalitě Karviné Ráj na ulici V Aleji. Je ideální pro rodiny, páry i jednotlivce hledající komfortní a moderní bydlení.

Dům:
Bytová jednotka se nachází ve 4. nadzemním podlaží šesti podlažního panelového domu, který nedávno prošel kompletní revitalizací. Dům má zateplenou fasádu, nová plastová okna, renovované společné prostory a nový výtah. Díky těmto úpravám nabízí vyšší energetickou efektivitu a moderní vzhled.

Bytová jednotka:
Byt má zděné jádro, které přináší vyšší komfort oproti původním umakartovým jádrům. Nově položené plovoucí podlahy dodávají bytové jednotce moderní a svěží vzhled. Lodžie poskytuje krásný výhled na okolní zeleň a je ideálním místem pro odpočinek.

Dispozice bytu:
Obývací pokoj propojený s kuchyňí a jídelním koutem.
Ložnice s vestavěnou lodžií.
Dětský pokoj, který může také sloužit jako pracovna nebo hostinský pokoj.
Koupelna je obložena obklady a je zde položena dlažba, koupelna disponuje sprchovým koutem a umyvadlem. Pro více denního světla jsou zde zabudovány luxfery.
Samostatné WC.

K dispozici jsou také společné prostory pro uskladnění kol a kočárků. Okolí domu je bohaté na zeleň, což poskytuje příjemné prostředí pro procházky a rekreační aktivity. V blízkosti se nachází několik parků a dětských hřišť, které ocení zejména rodiny s dětmi. Parkování je možné přímo před domem, což zajišťuje dostatek parkovacích míst pro obyvatele i návštěvníky.

Lokalita:
Karviná Ráj je oblíbenou a klidnou částí města, která nabízí ideální kombinaci klidu a pohodlí. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, pošta, restaurace a další služby. Lokalita je obklopena zelení, tak poskytuje ideální prostředí pro relaxaci a volnočasové aktivity. Zastávky městské hromadné dopravy v blízkosti zajišťují pohodlné spojení do centra města i do dalších částí.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a pomoci vám s případnými otázkami.

BO! s námi rostou příběhy..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Denisa Blagová
Denisa Blagová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Denisa Blagová
Denisa Blagová
Telefon zobrazit telefon