Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexandr Mizjuk

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 122 m²
Plocha zastavěná 370 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 122 m²
Patro 3.
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 400774
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 122 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte prostorné a komfortní bydlení v srdci jednoho z nejkrásnějších lázeňských měst v Česku? Nabízíme vám exkluzivní příležitost stát se majitelem nádherného bytu 3+1 o rozloze 122 m², který se nachází přímo v centru Karlových Varů, v poklidné a žádané ulici Koptova.

Tento slunný byt vás okouzlí svou atmosférou už při prvním vstupu. Prostorná předsíň nabízí velkorysý prostor pro uložení věcí a pohodlný přístup do jednotlivých místností. Součástí předsíně je i praktická komora umístěná hned vedle vchodových dveří, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro domácí potřeby, sezónní věci nebo sportovní vybavení.

Světlý a prostorný obývací pokoj je srdcem domova, kde vás na první pohled zaujme moderní elektrický krb, jenž vytváří příjemnou a útulnou atmosféru pro rodinná setkání či klidné večery strávené s přáteli.

Dvě samostatné ložnice jsou ideálním místem k odpočinku, kde naleznete dostatek soukromí a klidu pro regeneraci po náročném dni. Koupelna je stylově a prakticky zařízená, spojena s toaletou. Celý byt je situován v udržovaném cihlovém domě s výtahem, což zajišťuje pohodlný přístup i po dlouhém dni.

Jedním z velkých benefitů je parkování přímo před domem, což je v centru města opravdový luxus. V okolí bytu naleznete veškerou občanskou vybavenost – od obchodů, restaurací a kaváren, přes školy až po lázeňské parky a promenády – to vše na dosah ruky.

Tento byt není jen místem k bydlení, ale ideálním prostorem pro život, kde budete vytvářet krásné vzpomínky. Pokud hledáte jedinečné bydlení s nádechem elegance a pohodlí v centru Karlových Varů, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Kontaktujte nás a proměňte své sny o ideálním bydlení v realitu!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexandr Mizjuk
Alexandr Mizjuk
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti