Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Nováková

8 906 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 13261
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 62 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 68 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 68 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Využijte výjimečnou příležitost vlastnit prostorný byt 3+1 v osobní vlastnictví v malebném Fulneku, na ulici Pivovarská 666. Tento byt o rozloze 68 m² je ideální pro rekonstrukci, která vám umožní vytvořit domov přesně podle vašich představ. Byt je v původním, ale zachovalém stavu s umakartovým jádrem, což nabízí neomezené možnosti pro rozsáhlou rekonstrukci, například pro rozšíření koupelny s pračkou nebo zbudování šatny v předsíni.
Praktické uspořádání zahrnuje průchozí kuchyni, která plynule přechází z předsíně do obývacího pokoje, a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic má přístup na prostornou lodžii s nádherným výhledem na zámek Fulnek, což zajišťuje soukromí a příjemnou relaxaci.
Podlahy jsou kombinací PVC a koberců, některé stěny zdobí tapety. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi a nabízí možnost přeměny jednoho ze vstupů do kuchyně na prostornou koupelnu či šatnu.
Vytápění v domě je zajištěno pomocí ústředního topení a centrálního tepelného čerpadla, které zajišťuje i teplou vodu. Budova je panelové konstrukce s plastovými okny a zateplením, což zajišťuje energetickou účinnost. Dům nabízí také kočárkárnu a kolárnu, sušárnu a dílnu. A k bytu nechybí ani sklep. Ideální pro rodiny.
A tato ďábelská adresa se paradoxně nachází v klidné části města s výbornou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra.
Fulnek navíc nabízí klidné bydlení malého města s bohatou historií a zároveň snadnou dostupnost služeb blízkých okolních měst.
Nepropásněte tuto skvělou příležitost přetvořit si byt podle svých představ. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku, abyste zjistili více o této jedinečné nabídce a možnosti, jak jí získat do svého vlastnictví. A rády Vám pomůžeme i s vhodným financováním.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Nováková
Petra Nováková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Nováková
Petra Nováková
Telefon zobrazit telefon