Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 771 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Kateřina Bala
1 hlas

20 234 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105841
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 67 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 5.

Popis nemovitosti

Představuji Vám jedinečnou příležitost k zakoupení prostorného a světlého bytu 3+1 v žádané lokalitě na Průběžné ulici v Českých Budějovicích. Tento byt, nacházející se v 5. patře dobře udržovaného panelového domu, nabízí skvělé zázemí pro rodinné bydlení nebo investiční příležitost.

Váš nový domov na Průběžné ulici:

Když vstoupíte do tohoto krásného bytu, okamžitě vás okouzlí jeho prostornost a příjemná atmosféra. Byt je pečlivě udržovaný a nabízí všechny prvky moderního bydlení, které si můžete přát. Vybavená kuchyně je připravena pro vaše kulinářské dobrodružství, ať už jde o rychlou snídani nebo slavnostní večeři pro přátele a rodinu. Moderní kuchyňská linka, kvalitní spotřebiče a dostatek úložného prostoru dělají z této kuchyně srdce domova.

Obývací pokoj je velký a světlý, ideální pro rodinné setkání nebo klidné večery s knihou. Díky velkým oknům je místnost plná přirozeného světla a nabízí krásný výhled na okolní krajinu. V ložnici najdete dostatek prostoru pro pohodlné spaní a odpočinek, stejně jako pro úložné prostory, které oceníte při organizaci vašich věcí. Další pokoj lze využít jako dětský pokoj, pracovnu nebo pokoj pro hosty, podle vašich potřeb a přání.

Skvělá lokalita na Průběžné ulici nabízí veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení i sportovní a kulturní vyžití. Výborná dopravní dostupnost vám umožní rychlý a snadný přístup do centra města i do okolních oblastí.

Tento byt je nejen krásný, ale také praktický. Měsíční náklady na provoz bytu činí přibližně 5 500 Kč, což je vzhledem k jeho velikosti a vybavení velmi příznivé. Cena tohoto úžasného bytu je 4.771. 000,- Kč.

Pokud hledáte nový domov, který nabízí komfortní a prostorné bydlení v atraktivní lokalitě, tento byt na Průběžné ulici je tou pravou volbou pro vás. Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo pro sjednání prohlídky. Rád vám tento krásný byt osobně představím a zodpovím všechny vaše otázky.
Velmi ráda vám pomohu i s financováním této nemovitosti.

Těším se na setkání s vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105841.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kateřina Bala
Mgr. Kateřina Bala
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Kateřina Bala
Mgr. Kateřina Bala
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti