Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 790 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Renata Kostrhunová

28 796 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 80 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
ID nemovitosti 1390
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, umístěný ve 4. patře panelového bytového domu se dvěma výtahy, na ul. Rerychova v Brně – Bystrci.
Celková podlahová plocha bytu činí 76,44 m2 + lodžie 3,8 m2.
Byt má výhodnou polohu nedaleko zastávky MHD. V okolí domu je dostatek parkovacích míst, umožňujících bezproblémové parkování. Byt se prodává včetně podílu na dvou nebytových jednotkách v přízemí domu, z jejichž pronájmu je vyplácen výnos.
Z prostorné předsíně bytu o výměře 14,4 m2 je samostatně přístupná kuchyně (11 m2), ložnice (12 m2), obývací pokoj (20,4 m2), koupelna a samostatná toaleta. Druhá ložnice (12 m2) a lodžie (3,8 m2) je přístupná z obývacího pokoje. Lodžie je orientována jihozápadním směrem a je na ni možné nainstalovat otevíratelné zasklení. Byt je díky své poloze velmi dobře osluněný a z oken nabízí hezký výhled do zeleně.
K bytu náleží sklepní box a dále je možné využívat společnou místnost na uložení kol a kočárků, sušárnu a společnou lodžii přístupnou z chodby domu.
Byt je v původním dobře udržovaném stavu, jádro bytu je umakartové, byla instalována nová plastová okna se žaluziemi. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, sporákem, spížní skříní a vestavěnou skříní v předsíni. V koupelně je vana, umyvadlo a je zde prostor pro umístění pračky.
Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel regenerací – nová fasáda včetně zateplení, plastová okna, stupačky vody v plastu, oprava vstupních prostor a střechy, kamerový systém.
Měsíční zálohové platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, teplo, fond oprav, společné výdaje domu) činí pro dvě osoby 5.955,- Kč za měsíc. Dále je hrazena spotřeba elektřiny a plynu cca 1.000,-Kč za měsíc.
Dům je situován v klidném místě v blízkosti obory Holedná, rekreační oblasti Údolí oddechu a Brněnské přehrady. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - nákupní středisko, pekařství, lékařské ordinace, škola, školka, gymnázium, knihovna, restaurace, sportovní centrum a dětská hřiště. Od domu je rychlé spojení do centra města i na dálnici.
Nemovitost je možné použít jako zástavu v případě financování koupě prostřednictvím úvěru. Byt je nově vymalován a ihned volný k nastěhování.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Renata Kostrhunová
Ing. Renata Kostrhunová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Renata Kostrhunová
Ing. Renata Kostrhunová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti