Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 57 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 57 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14621
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.

Popis nemovitosti

Představujeme vám nádherný apartmán 2+kk o celkové ploše 65 m², situovaný ve 3. patře šesti podlažního komplexu přímo u pláže v atraktivní lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je ve výborném stavu a nabízí úchvatný výhled na moře z prostorného balkonu, ideálního pro relaxaci. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na moře. Tento byt je perfektním místem pro odpočinek, na pronájem nebo trvalé bydlení.

Komplex poskytuje veškeré vybavení potřebné pro pohodlný život i rekreaci, včetně venkovního bazénu, recepce, bezpečnostní služby a parkovacího stání. Pečlivě upravené okolí a udržované zahrady zvyšují atraktivitu celého areálu.

Apartmán je ihned k dispozici a zahrnuje kompletní telekomunikační vybavení, jako je telefon a internet. Ohřev vody a vytápění je zajištěno lokálním elektrickým systémem.

V těsné blízkosti apartmánu najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, zdravotnická zařízení, školky, poštu, obchody, supermarkety a další služby. Navíc, pláž se nachází jen 5 metrů od komplexu, což z tohoto apartmánu činí ideální volbu pro milovníky moře a plážových aktivit.

Poplatek za údržbu činí pouze 360 EUR ročně.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít ideální investici, která splní vaše požadavky a udrží hodnotu vašich peněz. Jsme místní odborníci, kteří působí v Bulharsku celoročně. Naše společnost nabízí kompletní služby, od nákupu, přes pronájem až po správu nemovitosti a poprodejní servis v oblíbených lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Spolehněte se na nás ve všech aspektech. Koupí náš vztah nekončí, ale začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je proslulý svým čistým vzduchem, krásnou přírodou a poklidnou atmosférou. Toto letovisko je ideální pro rodinnou dovolenou nebo dlouhodobý pobyt. Nachází se na úpatí pohoří Stará Planina, což nabízí nádherné výhledy na moře i hory. Sveti Vlas je rovněž v těsné blízkosti rušného Slunečného pobřeží, poskytuje však klidné prostředí pro odpočinek. Letovisko nabízí nejen krásné pláže, ale také mnoho restaurací, barů, obchodů a kulturních aktivit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti