Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Angelina Vasileva

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14602
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 3 dny
Plocha celková 43 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 43 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám nádherný apartmán 2+kk v prestižním rezidenčním komplexu s úchvatným výhledem na moře ve městě Sveti Vlas, Bulharsko. Tento byt má celkovou plochu 54,49 m² a užitnou plochu 43,2 m². Nachází se ve třetím z pěti pater a jeho dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkón s dechberoucím výhledem na Černé moře.

Rezidenční komplex nabízí luxusní vybavení, jako je sedm bazénů, relaxační zóny, recepce, restaurace, pečlivě udržované zahrady a 24hodinová ostraha, která zajišťuje maximální bezpečnost a komfort. Poplatek za údržbu činí 1350 EUR ročně, což zahrnuje veškeré služby potřebné k vašemu pohodlí.

Výhodou je také strategická poloha – pláž je vzdálena pouhých 20 metrů, což poskytuje snadný přístup k vodním sportům a dalším aktivitám. Všechny základní služby, včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů, restaurací a supermarketů, jsou dostupné pěšky.

Sveti Vlas je vyhledávaná lokalita díky svému klidnému prostředí na úpatí Staré planiny, jen 4 km od živého Slunečného pobřeží. Nabízí výjimečnou kombinaci klidné atmosféry, čistého mořského a horského vzduchu a snadného přístupu k zábavě a dalším atrakcím. Tato lokalita je ideální pro rekreační pobyty i trvalé bydlení.

Proč koupit nemovitost u moře v Bulharsku? Investice do nemovitosti v Bulharsku je výhodná a bezpečná volba. Nabízíme širokou nabídku ověřených apartmánů a domů v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy a Pomorie. Naše firma "MOJE NEMOVITOST U MOŘE" působí v Bulharsku celoročně a poskytuje kompletní služby od koupě, pronájmu, správy nemovitosti až po poprodejní služby. Postaráme se o vše od A do Z, takže se můžete spolehnout, že vaše investice bude v bezpečí.

Proč právě my? Jako Bulhaři máme hluboké znalosti místního trhu a můžeme vám nabídnout ty nejlepší nemovitosti dle vašich požadavků. Naším cílem je zajistit, aby vaše investice neztratila hodnotu. Náš vztah nekončí koupí – jsme vám k dispozici i po ní, a to ve všech záležitostech spojených s vaší nemovitostí.

Sveti Vlas - vaše nové bydlení u moře
Sveti Vlas je malé, příjemné město, které nabízí klidné prostředí bez masového turismu, ideální pro rodiny a pro ty, kteří hledají únik od rušného života. Je známé svým zdravým klimatem, kde se mísí čistý mořský a horský vzduch, což vytváří jedinečné podmínky pro zdravý životní styl.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Angelina Vasileva
Angelina Vasileva
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti