Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • REZERVACE / včetně provize RK a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Markéta Strápková

30 111 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti MDO0591-202406190415
Plocha celková 63 m²
Datum vložení před 7 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

REZERVACE - Stylový půdní byt 2+kk, o ploše 62,8 m2, s terasou 4,8 m2, situovaný v 7. podlaží činžovního domu s výtahem, v pražských Holešovicích, jen pár kroků od stanice metra Vltavská, Letenských sadů a královské obory Stromovka!

Cihlový dvojdům postavený roku 1928 prošel v roce 2005 celkovou revitalizací - nová střecha, stupačky, fasáda, výtah. Ve stejném roce byla provedena i půdní vestavba. Výtah končí v předposledním podlaží domu, poslední patro je nutné vystoupat po schodech.

Dispozici bytu samotného tvoří předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, ložnice, šatna a koupelna s toaletou.

Příjemnou, ambientní atmosféru dotvářejí v bytě střešní okna a zkosené stropy, které poskytují vhodné místo k doplnění úložných prostor. Hlavní pokoj působí, vlivem vysokého stopu, velmi vzdušně, jeho součástí je i kuchyňský kout. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči - sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou a novou lednicí. Terasa je přístupná z hlavního pokoje a směřuje na jih, do klidného vnitrobloku. V letních měsících oceníte dvě klimatizační jednotky - v obývacím pokoji a v ložnici. Koupelna s vanou a toaletou, ale také šatna, jsou orientovené na sever, do ulice. Okna v bytě jsou dřevěná, v ložnici osazená předokenními hliníkovými roletami. Podlahy laminátové a dlažba. Byt má vlastní plynový kotel pro vytápění a ohřev vody.

Atraktivní lokalita Prahy 7 nabízí veškerou občanskou vybavenost a velmi komfortní bydlení. Na jedné straně rychlé spojení do centra města, na straně druhé blízkost dvou rozlehlých parků vhodných pro relaxaci a sport - Letná i Stromovka jsou v dosahu 7 min chůze. V okolí je množství kaváren a restaurací, obchodní Centrum Stromovka, základní škola, poliklinika, kostel svatého Antonína Paduánského, Veletržní palác, divadlo Radar a kino Oko. Přímo u domu je večerka a Řezáčovo náměstí, na kterém se pravidelně konají farmářské trhy. Stanice metra "Vltavská" 5 min chůze, zastávka autobusu přímo před domem.

Majitel má právo si zvolit nejvýhodnější cenovou nabídku.

PENB-G ID nemovitosti MDO0591-202406190415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Markéta Strápková
Ing. Markéta Strápková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti