Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 500 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Kopecká

53 012 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 62 m²
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
ID nemovitosti 237329
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji elegantní byt po rekonstrukci z r. 2017 s dispozicí 2+kk, nacházející se ve 2. nadzemním podlaží historického činžovního domu po kompletní rekonstrukci. Tento prostorný byt o velikosti 62 m2 vás okouzlí nejen vysokými stropy se zdobnými štuky, ale i kvalitními dřevěnými podlahami a dřevěnými okny směřujícími do klidného vnitrobloku. Součástí bytu je koupelna nabízející jak vanu, tak sprchový kout a oddělená toaleta. Z ložnice je vstup na lodžii, taktéž směřující do vnitrobloku, kde si lze užít klid a příjemnou atmosféru. Nemovitost je vybavena samostatným plynovým kotlem.

V bytovém domě se nachází reprezentativní vstup a společné prostory, které jsou pečlivě udržované správcovskou firmou. Dům disponuje výtahem, který vás doveze přímo ke vstupním dveřím bytu. Na každém mezipatře se nachází společná lodžie s krásnými zdobnými dveřmi.

Byt se nachází v centru Prahy, v blízkosti Riegrových sadů, s vynikající dostupností městskou hromadnou dopravou i autem. V okolí naleznete mnoho restaurací, kaváren, obchodů, ale také lékařská a zdravotnická zařízení. Pro milovníky přírody je v okolí několik parků, jako jsou Mahlerovy sady, Parukářka a Vítkov. V pěší vzdálenosti se nachází zastávky MHD, jako jsou metro Jiřího z Poděbrad, tramvajová zastávka Viktoria Žižkov a několik autobusových zastávek.

Tento byt, díky skvělé lokalitě, představuje nejen ideální bydlení pro osobní využití, ale také vynikající investiční příležitost pro pasivní příjem z pronájmu.

Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Kopecká
Jana Kopecká
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Kopecká
Jana Kopecká
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti