Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 890 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Natálie Skřičková

12 256 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 39 m²
Patro 7.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 22869
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 39 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 39 m²
Plocha zastavěná 282 m²

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v žádané části Ostravy pro sebe a nebo chcete dlouhodobě a bezpečně zainvestovat své finanční prostředky a zároveň nechcete ztratit měsíce času rekonstrukcí a řešením starosti s vybíráním stavebních firem, materiálů a dozorem? Právě pro Vás nabízím tento kompletně vyřešený byt na spolehlivém místě, kde se Vám bude příjemně bydlet a nebo Vám bude byt generovat stabilní tok příjmu.

Byt o dispozici 2+kk, užitná plocha 37 m2, podlahová plocha 39 m2, který se nachází na konci slepé ulice Josefa Skupy v Ostravě-Porubě. V jednotce byla právě dokončena kompletní rekonstrukce, nachází se v klidném domě po rekonstrukci – 2 výtahy, které stojí přímo na patře, plastová okna, zateplení, zvonky, bezbariérový vstup, suché sklepy.

Interiér je tvořen pokojem, kde je umístěn kuchyňský kout a obývací pokoj, samostatnou ložnicí, prostorné vstupní chodby, koupelny a oddělené toalety. Z pokojů je příjemný výhled do zeleně i na Beskydy.

Kompletní rekonstrukce zahrnovala – celkovou změnu dispozice, novou elektroinstalaci včetně nového rozvaděče (vše má svůj vlastní okruh), vyzdění nového bytového jádra, kompletní rekonstrukci rozvodů vody, vytvoření ventilace, SDK podhledů, aplikaci keramické velkoformátové dlažby, instalaci sanity. Dále sjednocení nášlapových vrstev podlah v celém prostoru, aplikace sádrové omítky a výmalbu, instalace LED osvětlení, vypínačů a zásuvek ABB, instalaci vinylové podlahy a keramické dlažby do chodby, koupelny a na toaletu, instalace interiérových dveří včetně kování v černé barvě a bezpečnostních protipožárních vstupních dveří a dále instalace kuchyňské linky včetně spotřebičů.

Kuchyňská linka vyrobená na míru kombinuje dekory alpské bílé a dubu Hamiltonu. Vestavěné spotřebiče v kontrastní černé barvě (lednice s mrazákem, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska, odsavač par s uhlíkovým filtrem) jsou značky Whirpool, granitový dřez. Kombinuje se zde systém otevírání pomocí úchytek a tip on systému, kovaní je použito od značky Blum. Pod horními skříňkami je LED osvětlení. Za pracovní deskou je použit velkoformátový obklad v dekoru mramoru.

V koupelně se nachází sprcha, koupelnová skříňka vytvořená na míru ve stejném dekoru jako kuchyňská linka, zrcadlo s LED osvětlením. Je zde také příprava na pračku a sušičku.

Na chodbě, v kuchyni, v koupelně a na toaletě je aplikována velkoformátová dlažba z Itálie v dekoru bílého a antracitového mramoru, v pokojích je aplikována voděodolná vinylová podlaha.

Vynikající poloha umožňuje být během chvilky v mateřské, základní či střední škole, supermarketu, kavárně, restauraci, nemocnici, tenisové hale či na baseballovém hřišti. Parkování je možné přímo u domu. MHD je vzdáleno cca 450 m (tramvaj - Dílny DP, autobus -Josefa Skupy).

Měsíční náklady - FO 1.171 Kč/měs. Díky nízkým nákladům je byt vhodný na krátkodobý i dlouhodobý pronájem.

Byt je připraven ihned k nastěhování.

Kromě klasické prohlídky nabízím také prohlídku v reálném čase přes Whatsapp či FaceTime.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Natálie Skřičková
Ing. Natálie Skřičková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Natálie Skřičková
Ing. Natálie Skřičková
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit