Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 640 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Varmuža

28 160 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 887226
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 1 271 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 58 m²
Patro 6.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 73 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme moderně zařízený byt v krásné lokalitě Wittgensteinova 1217/2b v Olomouci. Tento prostorný byt se nachází ve 6. patře 7-podlažního novostavby s výtahem a nabízí skvělé výhledy na okolní krajinu. Celková užitná plocha bytu je 70 m2, z čehož 58 m2 připadá na obytnou plochu. K dispozici je také velká terasa o rozloze 11,55 m2, kde si můžete užívat relaxaci a čerstvý vzduch. K bytu náleží sklep o rozloze 5 m2 pro další úložný prostor. K bytu dále náleží garážové parkovací stání. Vstup do garáží je zabezpečený sekčními vraty na dálkové ovládání.

Tento moderní byt má perfektní dispozici pro pohodlné bydlení a nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní s krásnou a prostornou kuchyňskou linkou na míru a vestavěnými spotřebiči (lednice, mrazák, myčka, indukční varná deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba). Spojovací chodbou se dostáváme do koupelny s vanou, umyvadlem, WC. K dispozici zrcadlová skříňka a další úložné prostory. Vedle koupelny se nachází pokoj o velikosti 12,5m2. Přímo v bytě se nachází také šatna či komora o velikosti 2,6m2. K bytu náleží také další místnost - sklad či komora (5m2) na stejném patře, jen pár kroků od vstupních dveří do bytu.

Pokoj i obývací část jsou klimatizované, na oknech jsou k dispozici předokenní žaluzie s elektrickým pohonem.

Novostavba, ve které se byt nachází, je situována v klidné části Olomouce a nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dostupnost do centra města. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení s veškerým potřebným vybavením v dosahu.

Nabízený byt je také skvělou investicí pro ty, kteří hledají moderní bydlení v atraktivní lokalitě a s veškerým komfortem a plánují nemovitost dlouhodobě a bezstarostně pronajímat. Nebojte se nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvit prohlídku tohoto krásného bytu v Olomouci. Těšíme se na Vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Varmuža
Jaroslav Varmuža
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Varmuža
Jaroslav Varmuža
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti