Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Tamara Hanáková

14 801 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 22 hodinami
Plocha užitná 57 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Příjezdy Beton, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 157
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

S výhradním zastoupením majitele vám ke koupi nabízíme koupi krásného byt v perfektní lokalitě v centru Vsetína v části Stará kolonka.

Dispozice bytu je 2+1 s celkovou výměrou 57 m2. Byt i dům je po celkové rekonstrukci, tedy se můžete hned nastěhovat. Byt je umístěn na 3.NP bez výtahu v tichém bytovém domě s pouhými šesti bytovými jednotkami. Dům je zateplen.

Kompletní rekonstrukce bytu proběhla v letech 2016-2017 v blízké budoucnosti nejsou potřeba žádné investice. Po celkové rekonstrukci jsou okna a parapety, omítky, podhledy s osvětlením, podlahy a dveře s obložkami. Kuchyňská linka je částečně zakoupená a částečně dodělávaná na míru. Rekonstrukce koupelny proběhla v roce 2014.

Příjemná dispozice bytu a větší výměra umožňuje byt potenciálně upravit na dispozici 3+kk. V současném uspořádání se noví majitelé mohou těšit na velikou, plně vybavenou kuchyni (pračka, sušička, myčka) s prostorným jídelním koutem a množstvím úložného prostoru. Z kuchyně je přístup do neprůchozího obývacího pokoje s jihozápadní orientací.
Další neprůchozí pokoj je přímo za vstupními dveřmi do bytu. Z chodby se také vchází do koupelny s toaletou a malým oknem.

Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje samostatný plynový kotel (2 roky starý, revize každý rok) umístěný v koupelně. Bytová jednotka je nezávislá na bytovém domě, zálohové platby jsou vyúčtovávány přímo a vedou k úspoře bytové jednotky.

Z vnější strany oken jsou na fasádě umístěny ochranné prvky proti nežádoucímu hnízdění ptactva, zejména jiřiček.

K bytu náleží dva sklepy – v podzemní podlaží domu. Původní slep na uhlí je prostorný, uložit zde můžete větší věci včetně sportovního vybavení. Další menší sklep na opačné straně podzemní chodby je určen zejména pro skladování sezónní zeleniny nebo zavařenin. Ke společnému užívání obyvatel domu je v tomto patře umístěna také kolárna.

Rezidentní parkování u domu - Městský úřad Vsetín (500,- / rok / první auto v rodině).

Bytový dům se nachází v jedné z nejlepších lokalit centra Vsetína. Doslova kousek pěšky je nádraží, obchodní dům Smetanova galerie, gymnázium a zdravotní škola. Po pár set metrech se dostanete do oázy klidu a odpočinku Panské zahrady a dál k řece Bečvě a na Horní náměstí se zámkem a kostelem. Dům je zároveň umístěn ve vnitrobloku městské zástavy, která vytváří dokonalou hlukovou bariéru a v bytě i okolí domu je příjemné ticho.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a přijďte se na byt podívat osobně. Rádi vám poskytneme i bezplatné poradenství ohledně možnosti financovat koupi bytu pomocí hypotečního úvěru.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tamara Hanáková
Mgr. Tamara Hanáková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Tamara Hanáková
Mgr. Tamara Hanáková
Telefon zobrazit telefon