Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 10029729
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení před 12 hodinami
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

**Prodej exkluzivního apartmánu v Primoštenu, Šibenicko-kninská župa, Chorvatsko**

Představujeme vám nově postavený apartmán s nádherným výhledem na moře, který se nachází v malebném městě Primošten. Tento moderní apartmán je situován na ulici s poštovním směrovacím číslem 22202 a je vybaven všemi nejnovějšími technologiemi a vysoce kvalitním vybavením.

Apartmán se rozkládá na prvním patře třípodlažního domu, který byl dokončen v roce 2024. S úžitkovou plochou 1 metr čtvereční a dalšími prostory nabízí komfort a prostor, který splní očekávání i těch nejnáročnějších klientů. S přidáním velkorysého balkonu o velikosti 10,1 metrů čtverečních se otevírá nejen krásný výhled, ale i prostor pro relaxaci či společné chvíle s blízkými.

Dispozice apartmánu je navržena jako 2+1, což zahrnuje tři pokoje, z nichž každý září přirozeným světlem a poskytuje útulnou atmosféru. Ve dvojici koupelen najdeme luxusní vybavení a moderní design, který umocňuje celkový dojem z novostavby. Apartmán je vybaven klimatizací a moderním vytápěním zajišťujícím pohodlí po celý rok.

Klienti jistě ocení terasu a zahradu, které umožňují maximální užívání venkovních prostor. Pro technologií nadšence je připraven ráz ADSL internetu a telefónní připojení. Bezpečnost je zaručena alarmem a veřejným vodovodem a kanalizací.

Lze oceňovat, že lokace Primošten nabízí krásné pláže a čisté moře, které jsou jen několik kroků od domu, zatímco okolní příroda a vodní plochy dodávají místu jedinečný charakter. Toto obydlí je ihned volné k nastěhování, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlé a bezproblémové řešení svého bydlení.

Podlahové konstrukce a směřování na jih zajišťují, že apartmán bude vždy světlý a pozitivní. Cena tohoto krásného apartmánu je stanovena na 297 000 EUR, což reflektuje jeho vysoký standard a atraktivní lokaci.

Ať už hledáte luxusní bydlení nebo investiční příležitost, tento apartmán v Primoštenu představuje dokonalou volbu. Oceníte nejen jeho moderní funkce a pohodlí, ale také krásné prostředí chorvatského pobřeží, které je ideální pro relaxaci i aktivní životní styl.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti